четвер, 11 жовтня 2007 17:49

Ірина Білик і Дмитро Дікусар одружаться на Кубі

  Дмитро Дікусар каже, що він та Ірина Білик не ставитимуть штампи в паспорт
Дмитро Дікусар каже, що він та Ірина Білик не ставитимуть штампи в паспорт

37-річна співачка Ірина Білик 25 жовтня стане дружиною танцівника Дмитра Дікусара, 21 рік. Вони візьмуть шлюб на острові Куба.

— Ми хочемо незвичайного весілля, — пояснює "ГПУ" Дмитро Дікусар. — Обійдемося без звичних ЗАГСів та церемоній.

Весілля пройде за кубинським звичаєм.

— Усіх традицій ми ще не знаємо, — говорить Дікусар. — Там на весіллі наречені танцюють сальсу. Вчимо її, щоб не осоромитися перед кубинцями. Будемо в національному вбранні. Іра буде в білій сукні. Її та обручки придбаємо вже на острові.

Штамп у паспорт молодята не ставитимуть.

— Хіба це так важливо? — міркує наречений. — Головне, що ми разом. На торжество запросили лише п"ятьох друзів. Можливо, згодом влаштуємо ще вдома вечірку.

У неділю минуло півроку, як Білик і Дікусар зустрічаються. Дмитро зізнався "ГПУ", що саме цього дня він збирався запропонувати Ірині руку й серце. Але в останній момент передумав, бо не встиг дізнатися, як це роблять кубинці. Відзначали дату в київському ресторані "Дежавю". Туди запросили кількох друзів.

— Ми з Ірою зробили одне одному інтимні подарунки, — каже танцівник. Але які — не уточнює.

Подейкують, що Ірина Білик хоче подарувати коханому авто. Та Дікусар це спростовує.

— Я не вмію водити машину, — каже він. — Жартують, що Ірина дарує всім своїм чоловікам автомобілі, тому в Києві затори на дорогах.

Після весілля молодята оселяться в київській квартирі співачки на вул. Богдана Хмельницького. 8-річний син Ірини Білик Гліб уже потоваришував із Дмитром.

— Ми з ним граємося, іноді жартома боремося, — розповідає Дмитро. — Гліб чудовий хлопець, усе розуміє. Малий, але мудрий. Він радий за нас, бо бачить, що мама щаслива.

Мати співачки Анна Білик про весілля доньки дізналася з газет.

— Кілька днів тому ми з Ірою розмовляли. Але про весілля вона нічого не казала, — дивується Анна Яківна. — Я за неї рада.

Ірина Білик та Дмитро Дікусар познайомилися на танцювальному шоу "Танці із зірками". Він замінив у конкурсі першого партнера Ірини В"ячеслава Легковенка, який несподівано залишив проект. У день народження співачки, 6 квітня, вони залишили шоу. Наступного дня почали зустрічатися. Після кубинського весілля Ірина та Дмитро разом поїдуть у концертний тур "Мы будем вместе".

Дев"ять років тому артистка вийшла заміж за модель Андрія Оверчука. Від нього має сина Гліба. До цього вона 8 років жила зі своїм продюсером Юрієм Нікітіним. А після Оверчука зустрічалася з хореографом Дмитром Коляденком.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик і Дмитро Дікусар одружаться на Кубі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути