середа, 22 жовтня 2008 17:50

Ірена Кільчицька вийшла на подіум із рушницею (ФОТО)
5

Танцівник Влад Яма та модель Анна Симоненко вийшли на подіум показу фонду ”Анти-СНІД” в одязі дизайнера Олени Голець. Телеведуча Надія Мейхер стоїть у костюмі дизайнера Вікторії Гресь (праворуч). Ліворуч дизайнер Христина Бобкова тримає за руки дітей у св
Фото: фото: Андрій Єловіков
Народний депутат від НУ-НС Ірина Геращенко йшла подіум в одязі від німецького дизайнера Аннет Ґьорц
На плече екс-заступнику міського голови Києва Ірені Кільчицькій дизайнер Ганна Бабенко повісила бутафорну рушницю
Олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова вийшла у трикотажній сукні від дизайнера Юлії Айсиної
Депутат Верховної Ради від Партії регіонів Інна Богословська одягнула костюм від дуету дизайнерів Олени Ворожбит і Тетяни Земськової

32 дизайнери створили одяг у стилі мілітарі для спільного показу фонду "Анти-СНІД" та Українського тижня моди. 20 жовтня в столичному експоцентрі Acco International плаття й костюми показували моделі та віп-персони. На кошти, зібрані від квитків, голова фонду "Анти-СНІД" Олена Франчук, 37 років, обіцяє купити пересувну клініку для ВІЛ-інфікованих дітей.

Екс-заступник Леоніда Черновецького 40-річна Ірена Кільчицька вийшла на подіум із перекинутою рушницею через плече. Жінка тримає лялькове дитинча, це пупс її доньки Моніки, 1 рік 8 місяців. Зала зустрічає Кільчицьку оваціями. Обличчя чиновниці вимащене чорною фарбою.

Перед початком показу дизайнерка 31-річна Ірина Каравай розмовляє зі знайомою Олею із Дніпропетровська у фойє під штучними пальмами. Перед жінками на тлі плаского екрана, на якому шумить море, танцюють дівчата в купальниках. Оля скаржиться подрузі, що авто, яке вона залишила біля входу, відтягнули на місце для паркування:

— Ой, у мене теж таке було. Колись мого "хаммера" — це ж не машина, а звір — відтягнули від торговельного центру, біля якого я припаркувалася. Я вийшла — авто немає, думала, вкрали.

— У нас у Дніпропетровську такого не роблять, — надуває губи Оля. Говорить, що не залишиться на показ, бо має до ранку доїхати додому.

У фойє ходить чоловік співачки Таїсії Повалій 46-річний Ігор Ліхута. По мобільному телефону він розповідає, що відбувається в залі. Каже впівголоса, що його приємно здивувало вбрання політиків — секретаря РНБО Раїси Богатирьової й особливо голови Фонду держмайна Валентини Семенюк. Останній, за його словами, на користь пішло заміжжя.

Показ відкриває дружина Віталія Кличка — Наталя. На подіум дощем падає срібно-золота фольга. В секторі Б у першому ряду сидить 34-річний співак Олександр Пономарьов із дружиною Вікторією, 22 роки. Він обурений заходом. Зауважує, що на це можна подивитися, та аж ніяк не купити. Додає, що не хотів би, аби його дружина вбиралася в такий одяг. Шкодує, що не потрапив на показ Оксани Караванської, бо в неї можна було б щось вибрати.

За сценою сестри Завальські з гурту "Алібі" крутяться перед дзеркалом. 26-річна Аня пудрить лоба, скроні та губи. Розповідає журналістам, що там у неї шрами:

— Я була пацанкою. Якось ударилася головою об батарею і просила Аліну, аби вона не розповідала батькам. Але вона так боялася крові, що верещала, як ненормальна. А ще я ганяла з хлопцями наввипередки на велосипеді. Він зламався, і я кілька хвилин їхала без руля, а потім упала й позбивала лікті.

27-річна Аліна розказує, що вони із сестрою завжди вигороджували одна одну.

— Лише раз нас застукали на такому, за що соромно, — згадує Аня. — Коли вчились у естрадно-цирковому училищі, то пішли з компанією на перекур. Тільки дістали цигарку, як побачили наших дядю з тіткою. Відтоді ми не куримо.

Зараз ви читаєте новину «Ірена Кільчицька вийшла на подіум із рушницею (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути