пʼятниця, 28 травня 2010 06:16

Ірена Карпа дасть доньці потрійне ім"я

Автор: фото: Ольга Камєнєва
  Письменниця Ірена Карпа з чоловіком, американським бізнесменом Норманом Полом Хенсоном у столичній галереї мистецтв Людмили Березницької.  Вони прийшли подивитися автопортрети художниці Маші Шубіної
Письменниця Ірена Карпа з чоловіком, американським бізнесменом Норманом Полом Хенсоном у столичній галереї мистецтв Людмили Березницької. Вони прийшли подивитися автопортрети художниці Маші Шубіної

"Сьогодні ризикнула взути туфлі на високих підборах, хоч знала, що доведеться йти по бруківці, — каже київська письменниця 29-річна Ірена Карпа у столичній галереї Людмили Березницької на Андріївському узвозі. Вона в коротких шортах, чорна майка обтягує живіт. Ірена на сьомому місяці вагітності. Чекає на доньку".

Чоловік — американський фінансист Норман Пол Хенсон, 42 роки, накидає на її плечі чорний піджак, цілує в щоку.

— За час вагітності мої уподобання не змінилися. Мені, як і раніше, завжди хочеться м"яса з кров"ю. Учора ганяла чоловіка за полуницями. Він, бідний, об"їздив усі магазини і таки знайшов. Потім я ще на нього верещала, що купив імпортні полуниці за шалені гроші. Але зжерла цілу коробку.

Письменниця має народити в серпні. Підшуковує пологовий будинок у Канаді.

— Спочатку думала народжувати в Америці. Але в Канаді краща природа і екологія. Київ теж не найгірший варіант, але влітку тут надто жарко. Високу температуру я погано переношу, тому не зможу жити тут до пологів.

Збираються дати дитині потрійне ім"я.

— Моя мама хотіла, щоб її назвали Скарлет. Кажу їй, що Скарлет Хенсон — це буде недороблена Скарлет Йохансон. Він цього варіанту зразу відмовилася. Вирішили, що дамо дитині потрійне ім"я. Перше буде простим, міжнародним. Середнє буде тибетським. Ми її зробили високо в Гімалаях в екстремальних умовах. Дівчинка народиться під знаком тигра і лева в рік черепахи. Боюся, що народжу мегамонстра, тому третє ім"я має бути м"яким і ніжним. Його придумає чоловік.

Ірена пише одночасно три книжки.

— Перша — це дитяча історія, схожа на "Добло і зло". Найкраще вона пишеться в Києві чи в батьків у Яремчі. Вона буде антидепресивною, йогівською, усім підніматиме настрій. Друга — про тяжку жіночу долю. Пишу її з історії однієї манікюрниці. Третя — про високе кохання. Пишу її високо в горах. Не знаю, що найшвидше вийде. Я, як завжди, однією дупою на трьох стільцях.

У декрет іти не планую. Тиждень тому відіграли концерт у клубі "Бочка". Перед виступом була налаштована на провал. Не знала, як співатиму, адже у вагітних легені не розкриваються. У залі всі закривали очі, коли я стрибала по сцені.

Зараз ви читаєте новину «Ірена Карпа дасть доньці потрійне ім"я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути