середа, 30 грудня 2009 17:03

Іменем Пелиха назвуть вулицю

Одну з вулиць Тернополя назвуть на честь телеведучого 36-річного Ігоря Пелиха.

— Це буде не якийсь там закапелок, а велика вулиця в мікрорайоні Північний. Його тільки починають забудовувати, — каже Григорій Бурбеза з Тернопільської міськради.

Ігор — уродженець цього міста.

— Думаю, вулиця нічого не дасть, — каже 48-річна Тетяна Тарасенко, екс-редактор радіо "Тернопіль". Ігор Пелих працював тут у 1996–97-х. — Головне, щоб його не забували друзі. Якось журналісти його програми-розиграшу "Нічна побудка" пожартували зі мною. Подзвонили пізно ввечері й кажуть, що ефіру нема. Доки я придумувала, як вирішити проблему, діти аж пищали у хаті. Вони слухали все по радіо.

Ігор Пелих загинув у Києві 8 травня в автомобільній аварії. "Хонда" якою він уночі їхав із другом і двома дівчатами, врізалася в дерево. Одна з пасажирок померла, друга вижила. Водій 26-річний Олег Кирилов утік, згодом сам прийшов до міліції.


15 червня у ДТП в Улянівському районі Кіровоградщини загинув син нардепа-"регіоналки" Ганни Герман 17-річний Роман. Зі старшим братом Миколою різними машинами поверталися з відпочинку в Одесі. Спортивний ВМW-355, в якому сидів Роман, їхав зі швидкістю 222 км/год. Автівка зіштовхнулася з вантажівкою "мерседес". Голову Романа знайшли під фурою. Водій вижив.

5 липня син нардепа-"регіонала" Володимира Сівковича, 25-річний Віктор  "лексусом" врізався у стовп. Аварія сталася через перевищення швидкості на слизькій дорозі під час дощу.

Зараз ви читаєте новину «Іменем Пелиха назвуть вулицю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути