середа, 22 жовтня 2008 16:44

Ілля Лагутенко назвав доньку Альбіною

  Колишня модель Ганна Жукова, дружина соліста гурту ”Мумий Тролль” Іллі Лагутенка, народила доньку в Лондоні
Колишня модель Ганна Жукова, дружина соліста гурту ”Мумий Тролль” Іллі Лагутенка, народила доньку в Лондоні

Російський співак, соліст гурту "Мумий Тролль", 40-річний Ілля Лагутенко вдруге став батьком. В одній із клінік Лондона його дружина 23-річна модель Ганна Жукова народила дівчинку.

Музикант до грудня скасував виступи та зйомки.

— Я наче в декретній відпустці, — пояснює Лагутенко. — Іноді приємно зануритися в хатні турботи в сімейному колі.

Минулого тижня артист відмовився гучно відзначати своє 40-річчя. Хоча до цього завжди святкував день народження у нічних клубах. Цьогоріч попросив друзів надсилати йому вітання на мобільний телефон. Разом із дружиною та донькою співак живе у своєму особняку в Підмосков"ї. Називає його "підмосковним Узбекистаном" — через сусідів-узбеків.

Лагутенко та Жукова побралися взимку, під час подорожі до африканського міста Кейптаун. Про весілля не розповіли навіть близьким друзям. Уперше продемонстрували платинові обручки тільки в березні на прем"єрі фільму "День радіо".

Ганна Жукова займалася художньою гімнастикою. Потім пішла в модельний бізнес, працювала в Парижі та Лондоні. Нині видає журнал "Большой спорт". Друзі Лагутенка довго не вірили, що він одружився із Жуковою.

— Ілля швидко захоплюється жінками, але так само швидко до них байдужіє, — розповідає Павло Ментюков, приятель Лагутенка. — Зустрічався колись із красунею Елею і паралельно мав іще кількох дівчат. Завжди казав, що навіть штамп у паспорті — не перешкода.

Уперше Лагутенко одружився в 19 років з Оленою Тройновською, з якою познайомився на дискотеці у Владивостоці. За рік жінка народила сина Ігоря. Прожили разом 15 років, розлучилися 2003-го. Тройновська із дитиною виїхала до Лондона, іноді організовує там концерти гурту "Мумий Тролль".

Зараз ви читаєте новину «Ілля Лагутенко назвав доньку Альбіною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути