четвер, 01 квітня 2021 05:31

Ігор Гофман перед смертю схуд на 50 кілограмів

Автор: NOVYNARNIA.COM
  Ігор ­Гофман воював на ­Донбасі з 2014-го. Захворів після того, як торік у липні від обриву тромбу раптово помер його син Максим
Ігор ­Гофман воював на ­Донбасі з 2014-го. Захворів після того, як торік у липні від обриву тромбу раптово помер його син Максим

"Игорь не хотел, чтобы его фотографировали после начала болезни. Он хотел, чтобы его запомнили таким, каким он остался на фото в башне управления Донецкого аэропорта, после обстрела и пожара, который он тушил под разрывами.

Абсолютно бесстрашный, щепетильно честный, безостановочно работоспособный, критично мыслящий, самостоятельный и обязательный", — написав у фейсбуку журналіст 44-річний Юрій Бутусов про військового Ігоря Гофмана, 57 років. Він помер 28 березня в Кам'янському на Дніпропетровщині. Мав рак горла.

Ігор Гофман раніше займався будівельним бізнесом. У серпні 2014-го добровольцем пішов на війну. Служив у 93-й бригаді. Був оборонцем Донецького ­аеропорту. 2015-го його демобілізували. За рік повернувся в армію.

— Ігор мав авторитет серед усіх, з ким стикався на фронті. Він не пив, не палив. Виїжджав на всі бойові виходи, де були потрібні добровольці. Ніколи не скаржився, — розповідає Бутусов. — А тоді раптово захворіла його дружина, потім — зять. Ігор мусив залишити службу, щоб забезпечувати родину. Він займався будівництвом і був завантажений роботою.

Проблеми зі здоров'ям в Ігоря Гофмана почалися після того, як торік у квітні поховав сина Максима. Той раптово помер від обриву тромбу. До лікарів звернувся за кілька місяців, коли втратив голос. Діагностували рак горла четвертої стадії. Шансів на одужання не давали. Відтоді схуд на 50 кг.

— Батько перед смертю просив, щоб прощання з ним не влаштовували, — каже донька Віра Гофман. — Ми так і зробимо.

Дружина Гофмана 57-річна Алла Євгенівна про смерть чоловіка не дізналася. У тяжкому стані вона лежала в лікарні з коронавірусом. Померла 29 березня.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Гофман перед смертю схуд на 50 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути