понеділок, 29 грудня 2008 19:52

Хлопця в дівчини забирає чорноволоса сусідка

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"У мене є хлопець, із яким я вже три роки, — пише дівчина з міста Володимир-Волинський. Свого імені не називає. — Він був чуйним, уважним, люблячим. Але останні кілька місяців щось змінилося: став байдужим до мене, хоча каже, що любить. Можливо, йому пороблено чи нам обом?"

Київський біоенергетик Наталя Федорчук, 57 років, визначає, що пара розлучається через заздрощі.

— Дівчина, яка пише листа, дуже хороша і світла людина, — каже цілителька. — Але життя з хлопцем у неї не буде. Хлопця в дівчини забирає заздрість подруг, можливо, чорноволосої сусідки. Із цим треба змиритися і просити Господа послати нову пару.


"Дочка поступила до університету на бюджетне, а потім щось пішло не так. Вона стала хворіти, навчання не складалося, — пише Ольга із Миколаївської області. — Удома також негаразди. У віці 54 роки помер чоловік, хоч не хворів. Навіть лікарі не зрозуміли, що сталося. Син Ігор якийсь нервовий, хворіє, з желудком мається".

Син хворіє, з желудком мається

— Тут є магічне прокляття на роду матері, — екстрасенс Федорчук розглядає фотокартки дітей Ольги і визначає, що на родині є порча. — Жінка сама або хтось у її роду займався чорною магією. А її чоловіка хотіли приворожити. Приворот був наскільки сильним, що чоловік помер. Порчу наводила енергетично чорна людина. Хто саме — скаже цілитель під час сеансу. До нього треба негайно йти синові та дочці, інакше можуть постраждати.


"Мені 57 років, народилася 7 серпня. По гороскопу Лев-Дракон, — пише Ірина Анатоліївна із Сумщини. — Живу в селі зі старенькою мамою. Чоловік помер 12 років тому. Із того часу  я сама, хоч не п"ю, не палю і працюю багато".

Наталія Федорчук визначає, що жінка народилася під лихим знаком.

— Лев у Драконі — це злий правитель. Енергія Дракона — це лихо. Такі люди викликають урагани й тайфуни, коли сперечаються чи сердяться на когось. Нехай жінка піде до річки чи ставка, опустить руки у воду, закриє очі, розслабиться і гріє своїми долонями воду. При цьому слід казати: "Зігрію воду, зміню погоду, наповню матір-природу світлом і змінюся сама". Жінці треба правильно спрямовувати свою силу — тоді налагодиться особисте життя.

Зараз ви читаєте новину «Хлопця в дівчини забирає чорноволоса сусідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути