
— Шкода, бо багато м'яса лишилося. До м'ясних рулетів з грибами ніхто не дотронувся, бо їх зробили занадто здоровими, десь із долоню, — каже 48-річна Людмила Ткаченко з міста Хмільник на Вінниччині.
Опівночі вона збирає продукти після весілля доньки Анастасії у ресторані "Візит". Поверх вечірньої сукні вдягла ситцевий халат.
22-річна Анастасія вийшла заміж за Андрія Мельника. Вони разом два роки. На фуршет запросили 50 гостей.
— Не прийшли 20 родичів. Для такого весілля це занадто багато. За кожного гостя в ресторані заплатили 200 гривень. Додатково докупляли солодке і горілку. 17 сімей подарували по тисячі гривень. Гості принесли набір посуду, одіяло та пральну машинку. Весілля не окупилося, бо ми вклали 25 тисяч гривень.
Їжу спакували у 29 поліетиленових пакетів та 12 пластикових лотків, — додає. — Завезли додому на таксі. На другий день зібрали найближчих родичів на квартирі, виставила м'ясну нарізку, нагріла голубців. Огірки і хліб мусила передати в село свиням. Наступного дня викинула голубці, бо попсувалися. Ковбасу і м'ясні рулети заморозила, тепер виймаю по кілька штук до каші. Будемо місяць доїдати.
Коментарі