четвер, 07 лютого 2008 15:06

Григорій Антипенко не хоче одружуватися з Такшиною

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Григорій Антипенко та Юлія Такшина в серіалі ”Не родись красивою” грали бізнесмена й секретарку, які весь час сварилися. Після зйомок вони закохалися одне в одного
Григорій Антипенко та Юлія Такшина в серіалі ”Не родись красивою” грали бізнесмена й секретарку, які весь час сварилися. Після зйомок вони закохалися одне в одного

Російські актори Григорій Антипенко, 33 роки, та Юлія Такшина, 27 років, виховують 7-місячного сина Івана. Пара познайомилася на зйомках серіалу "Не родись красивою". Антипенко грав бізнесмена Андрія Жданова, а Такшина — його секретарку Віку. За сценарієм, вони постійно сварилися. А після зйомок почали жити разом.

Однак пара досі офіційно не одружена. Григорій каже, що ненавидить весільні церемонії.

— Юля й так уже моя дружина, — міркує він. — Навіщо ще ці лімузини, банкети?

Для Такшиної їхній син — первісток. Григорій уже має 7-річного сина Олександра — від першого шлюбу, що тривав сім років.

— Матір"ю себе не одразу відчула, — розповідає "ГПУ" Юлія Такшина. Вона супроводжує чоловіка на зйомках програми "Шоу Оксани Марченко" на телеканалі ТЕТ. — Пам"ятаю, як уперше принесли його на годування. Медсестра говорить: "Це ваш син", а я не зрозумію цього. Матір"ю відчула себе пізніше.

Юлія каже, що під час вагітності погладшала на 15 кг. А після пологів скинула 10. Доглядати малюка їй допомагає мати Любов Митрофанівна, пенсіонерка. Інколи Юлія залишає на неї сина і йде до тренажерної зали.

Перші три місяці Ваня весь час репетував

— Перші три місяці Ваня весь час репетував. Він і нині погано спить, — скаржиться вона. — Але няню не наймаємо. Знайомі розповідали, що встановили потаємні камери, щоб стежити за своєю нянею. Побачили, як вона тім"ячко дитині натирала горілкою, щоб краще спала.

— Григорій допомагає доглядати за сином?

— Перші три місяці він сидів удома. Гуляв із Ванькою, вставав уночі. Але сина ми виховуємо по-різному. Якось він заплакав, я кинулася до нього. Гриша зупинив мене. Сказав, що не можна зразу бігти, хай покричить.

Пара мешкає в квартирі матері Антипенка Світлани Георгіївни. Батько актора помер кілька років тому.

— Свою квартиру купити поки що не можемо, це дорого, — говорить Григорій. — Зате після народження сина я подарував дружині джип "Сузукі". Витратив на нього майже весь гонорар за серіал "Не родись красивою". Юля сама керує, а тепер і дитину возитиме.

Зараз ви читаєте новину «Григорій Антипенко не хоче одружуватися з Такшиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути