Ексклюзиви
пʼятниця, 15 жовтня 2010 00:14

Ганна Герман носить діамантовий годинник за 58 тисяч доларів
7

Заступниця голови Адміністрації президента Ганна Герман перший костюм від ”Шанель” купила у Мюнхені 1989 року
Фото: фото: Ольга КАМЄНЄВА
Туфлі ”Шанель” Герман взула на відкриття музею Тараса Шевченка у Каневі
На руці у чиновниці виблискує діамантовий годинник ”Франк Мюллер” за 58 тисяч доларів
Намисто з перлів у весняно-літній колекції ”Шанель” коштує 10 тисяч доларів
Влітку чиновниця придбала сумочку від американського дизайнера Дерека Лема. Таку ж носить британська модель Кейт Мосс

Заступника голови Адміністрації президента 51-річну Ганну Герман на роботу підвозять чорною "Тойотою Ленд Крузер". Вартість такого джипа близько $100 тис. У податковій декларації за минулий рік Ганна Герман вказала 235 тис. грн заробітку і два авто: "Mерседесs SLK" та БMВ X5.

Кажуть, джип "Тойота" належить її сину — заступнику міністра з надзвичайних ситуацій 31-річному Миколі Герману. Своїх доходів він не оприлюднює.

— Недавно Миколу призначили курирувати питання техногенної ситуації у чотирьох містах, де проходитиме Євро-2012, — каже один із позафракційних нардепів. Прізвище просить не називати. — Ганна Миколаївна народила його у 20 років від першого шлюбу з Володимиром Коровіциним. Прізвище на Герман Микола змінив півроку тому, коли його призначили на посаду заступника міністра. Микола закінчив Львівський автомобільно-дорожній технікум. Володіє трьома іноземними мовами. П'ять років жив у Польщі. Закінчував там Вищу школу торгівлі, коли Герман працювала у Варшаві кореспондентом "Радіо Свобода". Останні п'ять років був помічником депутата Тараса Чорновола, але більше працював на матір в апараті Партії регіонів. Возив її на джипі. Офіційно отримував 5–7 тисяч гривень на місяць. У заступників міністра зарплата до 15 тисяч.

Про батька Володимира Коровіцина давно нічого не чули. Кажуть, востаннє він працював інженером-технологом на цементному заводі десь поблизу Львова.

— Чув, у Ганни Герман є три квартири в Києві. В одній із них прописаний син. Сама живе у двоповерховому маєтку на околицях села Гореничі за 3 кілометри від Києва по Житомирській трасі. Має 15 чи 20 соток землі, — каже депутат.

Столичній дизайнерці, яка обшиває політиків, показую одне з останніх фото Германа. На ньому він одягнений у білу футболку, брюки й туфлі від "Луї Віттон".

— Микола Володимирович носить одяг одного з найдорожчих французьких брендів. У київському бутику "Луї Віттон" продають лише аксесуари. Такий одяг можна придбати в столичному магазині "Санахант". Може, їздить за обновками до Москви чи в якусь європейську країну. Футболка з логотипом LV коштує 2400 гривень, брюки — 3200, пояс — 2800, туфлі — 9000 гривень.

На руці у заступника міністра — золотий годинник "Ролекс".

— Найдешевший із цієї серії обійдеться у 100 тисяч гривень, — оцінює дизайнерка. Прізвища просить не називати. — Ганна Герман носить найдорожчі речі серед жінок-політиків. Поведена на марках "Луї Віттон" і "Шанель". Дуже любить блузи з довгими і широкими рукавами. Акцент на широкому рукаві роблять, щоб візуально зменшити жіночу талію.

В адміністрацію Герман наряджається у "Шанель". Носить сумочки від "Валентино" та окуляри "Луї Віттон".

— Я завжди носила якісні речі, — пояснює. — Свій перший костюм від "Шанель" купила 1989-го в Мюнхені. Такий одяг не старіє. Той костюм і зараз виглядає актуально. Крім того, сама вмію шити, моя бабуся була швачкою. Колись я шила собі піджаки з білих чоловічих сорочок, які можна було купити в звичайному радянському магазині. Чиновник повинен одягатися просто, стримано, зі смаком. Щоб не виникало багато запитань про його заробітки.

Півроку на лівій руці Герман виблискує діамантовий годинник "Франк Мюллер" за $58 тис. Два тижні тому на захід за участю президента вона прийшла з сумочкою модного американського дизайнера Дерека Лема за $1400. Сумки та гаманці цієї марки мають модель Кейт Мосс, співачка Джессіка Сімпсон і акторка Джессіка Альба.

Часто взуває "шанелевські" туфлі на високих підборах. Такі в однойменному київському бутику коштують 6–9 тис. грн.

— За Ющенка заступник голови адміністрації отримував до 10 тисяч гривень, — каже нардеп. — Цього року зарплати там урізали вполовину. Але є ще всякі надбавки та премії.

Зараз ви читаєте новину «Ганна Герман носить діамантовий годинник за 58 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути