четвер, 29 січня 2009 19:11

Єву Мендес визнали найжаданішою жінкою світу
11

Американська актриса Єва Мендес перша у переліку найжаданіших жінок світу. Вона запевняє, що соромиться зніматися у відвертих сценах
Голлівудська актриса Меган Фокс полюбляє наносити на тіло татуювання.  У рейтингу найбажаніших вона друга
Модель Мариса Міллер торік була найбажанішою жінкою у США
Модель Кілі Хазел називають ”найсексуальнішою британкою”
Актриса Ольга Куриленко — єдина українка в рейтингу найбажаніших. Жінка посіла 30-те місце

Рейтинг 99 найбажаніших жінок світу оприлюднив американський чоловічий інтернет-журнал "Аск мен". У голосуванні взяли участь понад 10 млн читачів.

— Ми оцінювали не тільки зовнішність, — розповідає головний редактор журналу Джеймс Бесіл. — Чоловіки цінують у жінках ще й розум, амбіції, почуття гумору. У нашому переліку більше зрілих жінок, яким уже за 30.

Найбажанішою жінкою світу 2009-го визнали 34-річну американську актрису Єву Мендес. 2008-го вона була четвертою. Мендес неодноразово потрапляла до рейтингів найсексуальніших жінок. Вона ненавидить фізичні тренування й обожнює піцу. Головною своєю принадою вважає пишне волосся. Аби зберегти його, щодня по 20 хв. лежить униз головою на спеціальній дошці. Каже, від цього кров приливає до коріння волосся, що є дуже корисним.

Нещодавно кілька американських телеканалів відмовилися транслювати рекламний ролик Дому моди Кельвіна Кляйна. У кліпі актриса знялася топлес. Проте Мендес каже, що соромиться роздягатися перед камерами.

— Мене виховували у суворих католицьких традиціях, — розповідає актриса. — У дитинстві я хотіла стати черницею. Коли вперше довелося зіграти у відвертій сцені, переживала, аби цього не побачив батько.

Єва Мендес незаміжня, кілька років зустрічається із продюсером Джорджем Гаргуревичем. Каже, поки що не готова стати матір"ю.

До трійки найбажаніших жінок потрапили також акторка Меґан Фокс і модель Мариса Міллер. На 30-му місці опинилася голлівудська акторка українського походження, 28-річна Ольга Куриленко. Торік вона здобула світову популярність, зігравши дівчину Джеймса Бонда у стрічці "Квант милосердя". Куриленко часто знімається оголеною.

— Мені соромно роздягатися, я ніколи в житті не була на нудистському пляжі, — запевняє водночас.

Співачка Бейонс із 14-го місця торік перемістилася на 50-те. Актриса Анджеліна Джолі, яка неодноразово очолювала рейтинги, опинилася на 42-й сходинці. Єдина у списку росіянка, тенісистка Марія Шарапова — на 83-му. Останню, 99-ту позицію віддали актрисі Кейт Вінслет, володарці двох "Золотих глобусів". Торік її в переліку не було.

Зараз ви читаєте новину «Єву Мендес визнали найжаданішою жінкою світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути