Ексклюзиви
вівторок, 14 серпня 2018 06:46

Джастін Бібер подарував коханій обручку за два мільйони доларів

Канадський співак 24-річний Джастін БІБЕР одружився з американською моделлю і телеведучою Хейлі БОЛДУЇН, 21 рік. Пропозицію зробив на Багамських островах. Подарував обручку з діамантом у 18 каратів. Така коштує майже $2 млн — 52 млн грн.

— Хейлі та Джастін із дитинства були друзями, — розповідають в оточенні співака. — Та 2016 року їхні стосунки переросли в щось більше. Кілька місяців вони зустрічалися. А потім посварилися і вирішили розійтися. Понад рік не бачилися. А коли випадково зустрілися, зрозуміли, що їхні почуття нікуди не поділися. Джастін нарешті зрозумів, що Хейлі — жінка, з якою він хоче прожити все своє життя. Планував зробити пропозицію пізніше, але чекати не зміг. Сказав, йому не терпиться назвати її своєю дружиною.

Хейлі Болдуїн почала кар'єру моделі 2014-го. Торік очолила список найкрасивіших жінок світу за версією журналу "Максім". Раніше серйозних стосунків не мала. Джастін Бібер крутив роман зі співачкою й актрисою 26-річною Селеною Гомес. Розійшлися, бо фанатки співака погрожували її вбити.

Зараз ви читаєте новину «Джастін Бібер подарував коханій обручку за два мільйони доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути