Ексклюзиви
четвер, 08 листопада 2007 17:10

Дружина замовила порчі на обличчя чоловікові

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Сімнадцять років тому я відновив церкву в селі, — пише Йосип із Закарпаття. — Однак після цього все у мене пішло шкереберть. Почав хворіти, жінка — теж. Діти перестали слухатися. Заробляю непогано, однак грошей немає. Нічого не можу побудувати, купити. У Бога вірю, до церкви ходжу, молюся, а в житті нічого не виходить. І не можу зрозуміти, в чому причина".

Шановний пане Йосипе, вам зроблено свідоме біоенерговтручання з програмою на проблеми в житті й здоров"ї. Виглядає так, ніби ви у великій кулі-сітці, радіус якої сягає майже 10 м. Ці структури збирають усі негативні енергії від думок та емоцій своєї жертви,  людей навколо і середовища. Поступово біополе людини стає негативного сіро-чорного кольору, змінюється самопочуття, характер та поведінка, а відповідно і ставлення оточення. Якщо не зруйнувати цю структуру, то з часом у житті почнеться по-справжньому чорна смуга. А "подарувала" вам усе це зігнута навпіл з ціпком стара.


Пан Ігор з Івано-Франківщини шукає поради для свого сусіда: "Він одружився, і спочатку було все добре. Але її мати стала виказувати всякі претензії, і життя їх почало ускладнюватися. Сусід захворів, потрапив у лікарню. Але ні уколи, ні крапельниці, ні антибіотики — ніщо не допомагало. Ніби людина здорова, а голова болить так, що навіть запаморочення бувають. Був він у знахарки. Та сказала, що йому "пороблено". Як йому тепер бути?"

Людина здорова тоді, коли всі системи організму функціонують у злагоді. Порчі порушують природний енергообмін, створюють умови для виникнення хвороб. У сусіда є порчі, зроблені на біополе, голову і на все тіло. Йому треба відкоригувати біоенергоінформаційну систему. Це створить умови для успішного лікування вашого, пане Ігорю, сусіда.

Він почав завжди носити з собою розчин соди

Буває, що після зняття порч із певного органа або ділянки тіла, людина одужує. Але це не означає, що екстрасенс зцілив. Просто він зруйнував структури, які заважали природному енергообміну в організмі та несли інформаційну програму хвороби, створив умови для одужання або успішного лікування.

У пана Григорія з Київщини була проблема зі шкірою обличчя. По роботі він мав справи з великою кількістю людей. Дружина ревнувала і замовляла порчі на обличчя, "щоб баби не заглядалися". Енергетично це виглядало як хустка, одягнена на обличчя та зав"язана на потилиці. Після зняття програмної порчі, відкриття енергоканалів та відновлення функції біополя проблеми зі шкірою зникли.

А Віктора, теж із Київщини, кілька років мучила печія. Дійшло до того, що він почав постійно носити з собою розчин соди. Ніякі ліки не допомагали. При корекції біоенергоінформаційної системи з"ясувалося, що йому була зроблена порча, яка енергетично подразнювала шлунок. За кілька годин після сеансу Вікторові полегшало, а з часом печія зовсім полишила його.

Зараз ви читаєте новину «Дружина замовила порчі на обличчя чоловікові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути