середа, 27 квітня 2011 04:15

Донька Тимошенко торгує книжками Мадонни

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Донька екс-прем’єрки Юлії Тимошенко — Євгенія Карр (ліворуч) із чоловіком музикантом Шоном Карром провели благодійний аукціон у столичному готелі ”Прем’єр Палас”.  Вони збирають гроші на фестиваль для дітей-сиріт
Донька екс-прем’єрки Юлії Тимошенко — Євгенія Карр (ліворуч) із чоловіком музикантом Шоном Карром провели благодійний аукціон у столичному готелі ”Прем’єр Палас”. Вони збирають гроші на фестиваль для дітей-сиріт

— А що, Юля Тимошенко приїде? — запитує хлопець у джинсовій куртці в організаторів благодійного Великоднього аукціону "Назустріч мрії" у столичному готелі "Прем'єр Палас".

Дівчата в костюмах янголів знизують плечима.

О 18.40 до залу заходять 31-річна Євгенія Карр, донька колишнього прем'єра Юлії Тимошенко, та її чоловік британський рок-співак Шон Карр, 42 роки.

Вмикають кілька відеороликів про сирітські будинки, яким допомагають Карри. П'ять років тому Євгенія організувала фестиваль дитячої творчості "Назустріч мрії". Для проведення цьогорічного заходу збирають гроші на аукціоні.

Гостям пропонують купити за 50 грн лотереї, у яких розігрують великодні кошики, путівки до Туреччини і вечері на двох у ресторані "Кірос Помодорос". Він належить подружжю Каррів.

Бізнесмен Олександр Крилов з Лос-Анджелеса привіз на аукціон книжку казок американської поп-співачки Мадонни з автографом.

— Торік купив три видання Мадонни з автографами за 5 тисяч доларів. Співачка попросила, щоб я вирізав для неї 50 матрьошок з її зображенням, бо я маю такий бізнес.

За книжку торгується чоловік у сірій сорочці і жінка у чорній сукні до колін. Чоловік пропонує заплатити за видання $500.

— Хто не взяв із собою гроші, може брати участь в аукціоні. Ми запишемо, скільки ви нам винні. Віддасте гроші потім, — каже Олександр, який проводить торги.

Перемагає жінка. Купує книжку за $1 тис.

На вечір запросили подружжя Олександра та Олени Донських із села Велика Олександрівка під Києвом. Вони всиновили 12 дітей.

— Ми мали власний бізнес, виховали двох дітей. Коли вони виросли, з чоловіком поїхали до Америки. Там побачили, як люди усиновлюють і виховують сиріт. Повернулися і захотіли взяти на виховання двох старшеньких, що їм було по 8–12 років. Але зустріли 2-річну Соню і 4-річного Антона. Їхніх рідних батьків позбавили батьківських прав. Коли Соні було 2 роки, вона випала з вікна шостого поверху. Антон намагався її втримати, але не зміг. У цей час батьки були п'яні. Соня говорить, що її врятували ангели. Це чиста правда, оскільки у дитини не виявили жодних серйозних ушкоджень.

Спочатку з ними було непросто. Дітки лаялися і відмовлялися їсти дитячу їжу. Просили чорного хліба й оселедця. Доцю Марійку мама у 5 місяців залишила в їдальні для бідних на заводі "Вулкан". До конвертика з дитиною була прикріплена записка: "Не відмовляюся. Повернуся" і паспортне фото. Потім усиновлювали решту діток.

Зараз ви читаєте новину «Донька Тимошенко торгує книжками Мадонни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути