четвер, 19 березня 2009 18:37

Донька Кучми обіймала дизайнера Залевського
6

Модель вийшла на подіум в одязі сезону осінь-зима/2009–2010 від дизайнера Вікторії Гресь
Фото: фото: Наталія ЧУБЕНКО
Олена Франчук, донька екс-президента Леоніда Кучми і дружина мільярдера Віктора Пінчука, прийшла подивитися на моделі дизайнера Лілії Пустовіт
Боксер В’ячеслав Узелков із дружиною Мариною. Жінка на сьомому місяці вагітності. Чекає на хлопчика
Співачці Анні Сєдоковій перед показом подарували зайця-мотанку
Аліна Гонсалес, фінальна модель показу дизайнера Олексія Залевського, вийшла у сукні з компакт-дисків

Колекції сезону осінь-зима 2009–2010 представили дизайнери на Українському тижні моди. Захід скоротили з семи до шести днів. Дизайнери запевняють, що криза пішла їм на користь: підвищилася ціна на імпорт, і купувати речі від місцевих модельєрів вигідніше.

Тиждень моди в комплексі "АККО Інтернешнл" відкриває колекція Лілії Пустовіт. Більшість силуетів її одягу — у формі кокона. Дизайнер Вікторія Гресь показує сукні дзвіночком, із завищеною талією. Подоли жакетів обшиті хутром.

Кожен показ затримують щонайменше на півгодини. Гості п"ють коньяк у фойє. Шоумен Дмитро Коляденко, 37 років, не знімає темних окулярів.

— Плохое настроение. Может, куплю что-нибудь, — роззирається довкола. — Шопінг допомагає від депресій. Якщо, звісно, є гроші. Я місяць тому придбав діамант, — хизується великим перснем. — Це гарна річ, у яку вигідно вкласти гроші. Може, куплю щось у свого друга Залевського, але проситиму знижки.

Дизайнер Олексій Залевський, 34 роки, зробив своїм моделям високі зачіски з компакт-дисків. Каже, для цього закупив їх 3,5 тис. Моделі дефілюють у майках із написами: "Я люблю кризис", "Кризис лох". Останньою виходить огрядна жінка в сукні, розшитій дисками. Ляскає себе по стегну й роздає повітряні поцілунки. У залі сміються.

— До кризи треба ставитися спокійніше, — говорить Залевський. — У людей з"явилося більше вільного часу. Можна ходити в гості, пити чай.

Дизайнера обіймає Олена Франчук, донька екс-президента Леоніда Кучми. Хвалить колекцію. Позаду неї робітники настилають подіум для наступного показу. Ламінатом ледь не вдаряють Франчук по голові, вона перелякано ухиляється.

У неділю на показ прийшла актриса Ольга Сумська, 42 роки. Вбрана в чорне плаття від Едуарда Насирова.

— Прямо з подіуму мені перепало, — тішиться. На її шиї великий рожевий бант. — Раніше ми фанатіли від Тижня моди, сиділи тут із ранку до вечора. Завжди забігала за сцену після показів, щось там приміряла. Цього разу немає такого бажання. Для хороших клієнтів треба робити знижки. У Богуцької я стільки речей купувала, а тепер — дорого.

Львівська дизайнерка Оксана Караванська, 43 роки, присвятила колекцію композитору Володимирові Івасюку. Моделі дефілюють під його пісні. Одна з моделей рукою притримує тісну сукню — йти на високих шпильках дівчині важко.

— Я была в вашем бутике на Крещатике, так разочаровалась, — підбігає до Караванської низенька чорнява жінка. — Вещи низкого качества, нитки торчат.

— Ви перша людина, яка мені таке говорить, — обурюється Караванська. — Може, ви моє прізвище переплутали? Чи це був такий дизайн одягу, а ви не зрозуміли? У нас ніколи не стирчать нитки. А бутик на Хрещатику ми з 1 січня закрили, він погано відроблявся.

Біля роздягальні олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова бідкається, що загубила номерок. Разом із гардеробником перериває увесь одяг. За 20 хв. знаходить свій хутряний кожушок.

Зараз ви читаєте новину «Донька Кучми обіймала дизайнера Залевського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути