Ексклюзиви
середа, 23 січня 2008 15:35

Донька Буша відмовилася вінчатися у Білому домі через привидів

  Донька президента США Дженна Буш виходить заміж за сина заступника міністра освіти Джона Хаґера. Весілля відбудеться 10 травня на ранчо Бушів у Техасі
Донька президента США Дженна Буш виходить заміж за сина заступника міністра освіти Джона Хаґера. Весілля відбудеться 10 травня на ранчо Бушів у Техасі

25-річна донька американського президента Дженна Буш виходить заміж. Її обранець 29-річний Джон Хаґер — син заступника міністра освіти США. Вони познайомилися 2004-го в передвиборному штабі Джорджа Буша й одразу почали зустрічатися.

— Коли Джон приїжджав до нас у гості, ми спали окремо. Якось зібралися у турпоїздку. Батько запитав у Джона: "Ви ж спите у різних наметах?". Він дуже старомодний, — розповідає донька  президента.

Весілля відбудеться 10 травня. Мати нареченої Лора Буш хотіла провести його в Білому домі. Але Дженна переконана, що там є привиди.

— Люди подумають, що я божевільна, але я не жартую, — запевняє вона. — Якось уночі з каміна у моїй кімнаті було чути спів. Хтось виконував оперну арію. Коли сказала про це сестрі, вона не повірила. Але наступного дня ми разом сиділи у моїй кімнаті і почули звуки піаніно. Це був мотив 1950-х.

Молодята вінчатимуться на ранчо Джорджа Буша під містом Кроуфорд американського штату Техас. Воно простягається на 646 га.

Половину витрат на весілля наречений візьме на себе. Раніше він працював у Білому домі помічником радника президента. Нині навчається на бізнес-менеджера при університеті штату Вірджинія.

Дженна Буш після Техаського університету півтора року працювала вчителькою у початковій школі американського міста Вашингтон. Потім — у благодійній школі у Панамі. Шість років тому неповнолітня Дженна ледь не потрапила до в"язниці, коли намагалася купити спиртне за документами старшої подруги. В університеті студенти зняли її п"яною на відео. Після цього російський політик Володимир Жириновський направив донькам Джорджа Буша  лист-звернення, в якому закликав близнючок "берегти й захищати тата і не засмучувати його недостойними вчинками".

Друга донька американського президента Барбара поки що не заміжня.

Зараз ви читаєте новину «Донька Буша відмовилася вінчатися у Білому домі через привидів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути