Ексклюзиви
четвер, 06 вересня 2007 18:21

До голосу матері слід прислухатися

 

"Цей сон я бачила ще взимку, але він досі перед очима. Будить мене мама (вона померла 12 років тому) і говорить: "Іди вже на свою постіль". Я мами не бачу — знаю лише, що вона лежить ось тут, праворуч від мене. І я, не розплющуючи очей, відповідаю: "Ой мамочко! Та вона ж холо-о-о-дна! Це ж доки я її нагрію"... Оце і все. Думаю, що, може, мамина душа забороняє мені спати на тому ліжкові, де мама померла. Але чому?

Ольга, 65 р., с. Медвин Богуславського р-ну Київської області".

Поява вві сні образу матері — засторога. До голосу жінки слід прислухатися. Мати радить вам більше займатися собою й не тужити. Якщо з"явилося відчуття переходу на інше місце, то можете переставити меблі в кімнаті, аби заспокоїтися. Не бійтеся змін, не втрачайте життєвої рішучості й енергії.


"Коли переїхали в куплений дім, мені наснилося: заходжу до хати, а там  гадюки. Я опинилася серед них. Зроблю якийсь жест чи рух, а вони піднімають голови й починають шипіти. За рік цей сон почав збуватися. Я почала знаходити в хаті вузлики із зав"язаним пшоном, волоссям, вугіллям, кістками, голками, шпильками. Якось побачила на горищі висохле яйце...

А оце наснилося, що зі своєю знайомою мали в хаті мастити, вона стояла на козлі, а я внизу. На підлозі лежало два яблука. Я віддала одне знайомій, а друге взяла собі. Вкусила, а воно зелене, кисле. І тут до нас почав наближатися якийсь чоловік. Я пішла йому назустріч, побачила, що це Ісус. Почала обнімати його й цілувати, а він щокою доторкнувся до мого обличчя й мовчав... Потім я помолилася і попросила Ісуса, щоб пояснив мені той сон. І от далі бачу таке. Стою біля погреба, а одна дошка впала. Я потяглася за нею, почали падати й інші. Потім снилося, що я біля погреба тримаю в руках дві банки з кисляком: одна повна, а в другій — половина. Тримати тяжко, гукнула по допомогу. Підійшов якийсь чоловік, я віддала йому півбанки, а повну залишила собі. До чого це? Читала, що погріб сниться до смерті. Мені 72 роки. Може, пора?

Клавдія Олександрівна, с. Білики Кобеляцького р-ну Полтавської обл.".

У такому віці кожна людина думає про неминуче, але ці думки не мають бути важкими, заважати насолоджуватися життям. Образи ваших снів не натякають на трагічну подію. Але, можливо, слід подумати про спадкоємців, поділитися нажитим добром. Тоді не матимете відчуття важкості, душевного тягаря. Матеріальний фактор не має переобтяжувати людей.

Зараз ви читаєте новину «До голосу матері слід прислухатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути