вівторок, 25 червня 2019 05:36

Дмитро Комаров освідчився Олександрі Кучеренко у гелікоптері

Автор: www.instagram.com.
  Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко познайомилися 2016 року на конкурсі ”Міс Україна”. Розписалися у Києві, вінчалися в Єрусалимі
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко познайомилися 2016 року на конкурсі ”Міс Україна”. Розписалися у Києві, вінчалися в Єрусалимі

"Я всегда оберегал свою личную жизнь и держал в секрете. Но обещал вам, что всё расскажу, когда придет время. И вот оно пришло. Мы с Сашей стали мужем и женой", — написав у "Інстаграмі" ведучий 36-річний Дмитро КОМАРОВ. 15 червня в ізраїльському Єрусалимі обвінчався із моделлю і танцівницею Олександрою КУЧЕРЕНКО, 21 рік.

Дмитро та Олександра познайомилися 2016 року на конкурсі "Міс Україна". Тоді дівчина стала переможницею. Після цього їх поставили у пару в телепроекті "Танці з зірками". Стосунки приховували.

— Ми так боялися, що хтось десь подумає і запідозрить. Хотіли, щоб про наші стосунки ніхто нічого не знав. Якщо чесно, ми через "Танці" ледь не розбіглися. Це була ідеальна перевірка. Зрозуміли: якщо на проекті не розсварилися, то будемо жити разом до 90 років і помремо в один день, — каже Дмитро Комаров.

Пропозицію коханій він зробив у гелікоптері під час польоту над Києвом.

— Дістав обручку, — згадує ведучий. — Шумно було. Там просто так не поговориш. Запитав її поглядом: "Вийдеш за мене?" Вона кивнула. Надів Саші обручку. Коли приземлилися, поїхали у ресторан святкувати.

Подружжя розписалося у Києві. Запросили 11 гостей — рідних і близьких. Олександра Кучеренко залишилася на дівочому прізвищі.

— У нас із Дімою є брати і сестри. Тому дуже хочу, щоб у мене було як мінімум три дитини, — говорить танцівниця.

Олександра Кучеренко народилась у Дніпрі. З п'яти років займалася спортивно-бальними танцями. 2015 року вступила до Київського національного університету імені Тараса Шевченка на спеціальність "диктор і ведучий телепередач". Зараз працює ведучою програми "Зірковий спорт" на каналі ICTV.

Дмитро Комаров із 17 років працює журналістом. У грудні 2010-го запустив авторську програму про подорожі "Світ навиворіт". Разом з оператором Олександром Дмитрієвим зняли понад 140 випусків із 13 країн.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Комаров освідчився Олександрі Кучеренко у гелікоптері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути