Ексклюзиви
четвер, 25 грудня 2008 20:52

Дікусар не збирається розписуватися з Іриною Білик

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Танцівник Дмитро Дікусар вибирає новорічні подарунки в бутику на вулиці Володимирській у Києві
Танцівник Дмитро Дікусар вибирає новорічні подарунки в бутику на вулиці Володимирській у Києві

23-річний танцівник  Дмитро Дікусар, чоловік 38-річної співачки Ірини Білик, ходить по Києву в темних окулярах у формі крапель.

— Упізнають — мушу носити, — знімає їх у ресторані "Космополіт", у центрі столиці. Замовляє чорний чай. — А от Іра і вийти на вулицю не може. Якось зайшли в супермаркет, то її діти так обступили, що й кроку не могла зробити. Ми з Італії повернулися. Прогулялися вулицями, без зайвих вух і очей. Два дні були в Римі, два — у Венеції і Мадриді. Але постійно йшов дощ. Бігали з магазину в магазин дрібними перебіжками. У Римі в магазині "Дольче і Ґаббана" Ірі сподобалися черевики, інкрустовані білим і чорним камінням. Вона в мене як сорока — купує все, що блищить. Так загорілася тими черевиками, що сиділи в магазині годину, поки розмір шукали. Але не знайшли. Ще купили пальто і пару сорочок.

У Білик в Італії є квартира?

— Іра хотіла купити в Мілані, але дорого коштувала. А коли подешевшала — передумала. Їй і в Києві вистачає, має дві.

Криза вас не зачепила?

— Ми ж не бізнесмени — нічим не торгуємо. Ірин заробіток — це голос, мій — ноги. У мене роботи трохи поменшало. А Іру запрошують, як і раніше. Як купували їжу, одяг і подарунки, так і купуємо. У нас був невеликий вклад у банку. Але ще задовго до кризи друзі порадили забрати його. Тепер тримаємо гроші вдома.

На пальці в Дікусара обручка з білого золота із діамантами. Дмитро називає її "шайбою". Із Білик танцівник одружився в Ріо-де-Жанейро торік 27 жовтня.

Я хотів швидко одружитися, не затягувати

— Вирішили, що гуляти весілля в Україні — це надто просто. А освідчувався я по-простому: сиділи в Іри вдома, кажу: "Давай одружимося". Того вечора якраз було півроку наших стосунків. Я хотів швидко одружитися, не затягувати. Ми не вінчалися, бо це дуже серйозний крок. Іра вже була повінчана з Андрієм Оверчуком, потім їх розвінчали. Ми не розписувалися і не збираємося. Коли підемо в РАЦС, це стане остаточним сигналом, що я претендую на Ірині квартири чи машини. Усім попереднім чоловікам Іра залишала по машині. А я їжджу на таксі, бо не люблю керувати. Та й машину Іра мені не купувала.

Ірина Білик вісім років жила зі своїм продюсером Юрієм Нікітіним. 1998-го вийшла заміж за модель Андрія Оверчука, потім зустрічалася з хореографом Дмитром Коляденком. 9-річний син Гліб від шлюбу з Оверчуком називає Дмитра по імені, інколи — Дікусаром.

Татом вас не кличе?

— Боже збав, — здригається Дікусар. — У нього є батько! Андрій приходить щовихідних. Ми спілкуємося, п"ємо чай. А я Глібові друг. У нього є любов у школі, але як справжній чоловік він особисте тримає при собі. Нам з Ірою він може лише розказати, що з кимсь побився. Вчиться посередньо, з точних предметів у нього провали. Але гарно грає на гітарі, піаніно, ходить на хор, танці. Займається плаванням, теквондо. Коли я вперше прийшов до них, Гліб подав мені руку й обійняв. Іра дуже любить Гліба, постійно його обіймає.

Своїх дітей плануєте?

— Дуже хочу хлопчика. Із Ірою про спільних дітей говоримо, але це вже як Бог дасть.

Дікусар хвалиться, що дружина смачно готує.

— Найбільше люблю Ірині котлети. Хоча слово "котлети" якось негарно звучить, — морщить носа. — Іра готує їх зі свинини, сама робить фарш. Іще смачно варить  окрошку. Коли має час, може довго стояти біля плити. А я вмію приготувати хіба що каву.

Мати співачки Ганна Яківна працює головним шеф-кухарем на телеканалі "Інтер".

— Добре запам"ятав її день народження — тоді вперше назвав тещею. Вона була в захваті, бо я  був першим, хто її так назвав. Теща мене любить. Якось прийшов додому о 10-й годині з роботи. Ганна Яківна була в нас у гостях. Наробила мені бутербродів і чаю. На підносі принесла аж на диван. Я був у шоці. Потім звик.

Батьки Дікусара живуть в Одесі. Мати фармацевт, тато працює на "швидкій". Старший на шість років брат — архітектор.

— Мою маму Іра називає феєю — у неї добрі очі. Батьків із дружиною познайомив на проекті "Танці з зірками". Через кілька місяців запросили тата з мамою в Київ. Мама дуже старається догодити нам. Іра полюбила мамину фаршировану рибу. Коли виступає в Одесі, мама рибу несе їй на концерт.

1985, 24 жовтня — Дмитро Дікусар народився в Одесі в родині медиків

1992 — займається спортивними та бальними танцями

2002 — закінчив київську школу N257

2007, 27 жовтня — одружився зі співачкою Іриною Білик

2008 — отримав диплом тренера зі спортивних танців у Київському інституті фізкультури

Зараз ви читаєте новину «Дікусар не збирається розписуватися з Іриною Білик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути