Ексклюзиви
четвер, 02 жовтня 2008 10:19

Ірина Білик напилася на дні народження друга (ФОТО)
7

Днями автор багатьох хітів української естради Сергій Доценко святкував свій 25-річний ювілей творчої кар"єри в арт-клубі "44".

Привітати композитора прийшли чимало відомих людей, серед яких були: Ірина Білик, Віталій Козловський, Павло Зібров, Лері Вінн, група "Мілос", Петя Чорний, "Диверсанти", Катя Chilly, Марія Бурмака, Катя Бужинська, Василь Жадан, Діля з групи "НеДіля". Свято вдалося, як кажуть, на славу. Всі залишилися щасливі і задоволені, а деякі навіть більш того. Відзначитися більше всіх, безумовно, вдалися Ірині Білик. Коли ювілей не твій, можна дозволити собі багато чого: випивати, співати пісні, відколювати непристойні жартики, і в цілому, поводитися досить зухвало. Адже це свято твого друга, і ніхто не дорікне тобі, що на свій власний ювілей ти прокинувся в салаті, та ще і абсолютно не пам"ятаючи, що було напередодні. Ювілей хорошого друга, отже потрібно від душі привітати його, побажати творчих успіхів (звичайно ж, теж від душі) і випити за здоров"я (від душі, відповідно). От так і вийшло, що після чергового поздоровлення, співачка вже не адекватно сприймала те, що відбувалося. Спочатку українська поп-діва влаштувала непристойні чи то танці, чи то обійми, з Віталієм Козловським. А в кінці вечора, вибралася на сцену і виконала декілька пісень у власного виконання, які, до речі, їй не відразу давалися. Але талант, як кажуть, не проп"єш і співачка ще раз це довела! Компанію їй склали гості свята, а також сам винуватець торжества Сергій Доценко, повідомляє e-motion.
Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик напилася на дні народження друга (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути