четвер, 15 січня 2009 17:06

"Десять місяців тому пішла з дому донька"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Допоможіть врятувати єдину доньку, — пише Галина зі Львівської області. — Ми вже вибилися з сил, просимо в Бога смерті, щоб тільки такого не бачити. Десять місяців тому пішла з дому донька. Сказала, що ніхто не має знати, де вона. Ми дізналися, що вона живе з мужчиною, який старший на 10 років. Від нього жінка втекла в Німеччину з дитиною сім років тому. Ми обійшли всіх цілителів, яких знали. Вони кажуть, що донька пішла не по своїй волі. Звернулися до міліції, ті сказали, що за ним будуть стежити, але результатів немає".

Київський біоенергетик Наталя Федорчук, 57 років, каже, що дівчина і справді потрапила під вплив поганого чоловіка.

— Він як чудовисько, — дивиться цілителька на фото пари. — Схожий на істоту із кінофільму "Чужий" — точно така ж фізіономія. У нього довгі щупальця. Ними він заплутав дівчину і тягне з неї енергію. Для нього донька Галини наче здобич, яку він пожирає. Єдиний вихід — дівчина має піти від нього добровільно. Якщо батьки заберуть її силоміць, знадобиться не один сеанс цілительки, можливо, навіть рік доведеться відмолювати дівчину. А смерті собі бажати не можна. Краще візьміть фотокартку доньки і читайте молитву "Отче наш" упродовж кількох годин. Але наприкінці молитви не кажіть слово "амінь".


"Мені 30 років, а не можу створити сім"ю, — пише Наталія з Полтавщини. — Була заміжня, але кохання не було, дітей нема, розлучена вже три роки. Нещодавно ходила до ворожки. Вона сказала, що на мені лежить вінець безшлюбності. Як мені його позбутися?"

Схожий на істоту із кінофільму "Чужий" — точно така ж фізіономія

— Коли жінка звертається до ворожки, відьмака чи чаклуна, то вони забирають у неї душу, — каже цілителька. — Тоді людина стає лялькою, а чаклуни управляють її свідомістю і життям. Звертатися треба до світла і сонця, у них просити допомоги. Усі негаразди, закладені в долі Наталі, треба зняти молитвою. Вона хороша жінка, а на ній є прокляття. Бачу, як Наталя лежить на землі, а зверху на ній сидить рогатий. Жінка зв"язана по руках і ногах. Можливо, рогатого на Наталю посадила саме ворожка. Раджу звернутися до цілителя, який знімає порчу.


"Звертається до вас згорьована мати, — пише жінка із Житомирщини. — Сама я хворію, але мабуть, тому, що вже стара. Тривожить мене мій старший син. Сам по собі він дуже добрий, а от невістка жаліється, що син п"є, б"ється і нічого в нього з роботою не получається. Народився син 3 січня 1965 року".

Наталія Федорчук визначає, що на чоловікові є приворот.

— І дуже брудний приворот, бо аж помішана кров. Нехай негайно йде знімати його. За гороскопом чоловік Козеріг. Народжені під таким знаком мають магічний родовий спадок, тому до них швидше чіпляються порчі. Але їм призначено творити шедеври в природі, озеленяти планету. Усі рослини, посаджені їхніми руками, будуть добре рости. Хто саме чоловікові зробив приворот, може відкритися лише під час сеансу. Не раджу йти до ворожок. Ті можуть помахати руками і навести ще більшу біду. Знайдіть цілителя, який лікує молитвами.

Зараз ви читаєте новину «"Десять місяців тому пішла з дому донька"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути