пʼятниця, 16 квітня 2010 08:26

Дамір Ахметов зустрічається з англійкою

Автор: фото з сайта www.focus.ua
  Син мільярдера Ріната Ахметова Дамір учиться в Лондоні
Син мільярдера Ріната Ахметова Дамір учиться в Лондоні

22-річний Дамір, син мільярдера Ріната Ахметова, зустрічається з донькою британського бізнесмена. Вони познайомилися, коли вчилися в одній зі шкіл Швейцарії. Живуть у Лондоні.

— Дамір одружиться з іноземкою. Не здивуюся, якщо вона виявиться донькою графа або внучкою короля, — каже москвичка 45-річна Роза Сябітова. Вона 15 років працює свахою, відкрила шлюбне агентство "Роза плюс". — Про Даміра у мене запитує багато заможних жінок. Це єдиний український наречений, контактів якого я не можу дістати. Йому наречену обере батько. Підсватувати йому когось марно.

У Ріната Ахметова двоє синів — Дамір і Алмір, 11 років. Старший вчиться у Великій Британії. Захоплюється футболом. Хотів грати у донецькому клубі "Шахтар". Але батько наполіг, щоб покинув. У Донецьку Дамір керує фірмою "Люкс", яка постачає та продає метал.

— Своє майно Рінат Леонідович точно заповість сину. Його дружиною хочуть стати півсотні багатих москвичок. Він чорненький і кучерявий. Йому підійде довгонога брюнетка з третім розміром грудей. Вона має розбиратися у футболі, цікавитися економічними новинами. Чула, що хлопець дуже розумний. Треба жінка, з якою міг би радитися і яку не соромно було би вивести у люди.

Дружина Ахметова Лілія, 44 роки, — власниця 10-відсоткової частки в найбільшій українській фінансово-промисловій групі "Систем Кепітал Менеджмент". Раніше працювала мотористкою другого розряду на Донецькому заводі гумотехнічних виробів. Минулого літа ходили чутки, що Рінат Ахметов збирається подавати на розлучення.

— Наскільки мені відомо, він живе з дружиною під одним дахом. Розлучатися вони не збираються, — заперечує Роза.

Зараз ви читаєте новину «Дамір Ахметов зустрічається з англійкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути