Ексклюзиви
пʼятниця, 22 серпня 2008 16:35

Цекало заборгував за туристичні путівки

Місяць тому артист і продюсер 47-річний Олександр Цекало обвінчався із 23-річною Вікою Галушкою, сестрою колишньої учасниці гурту "ВІА Гра" Віри Брежнєвої. Бенкет молодята влаштували на французькому курорті Біарритц, на узбережжі Атлантичного океану. Гуляли в ресторані "Альберто". Запросили 20 чоловік. Пригощали лангустами, королівськими креветками гриль, трюфелями, омарами, тарталетками з ікрою, рибою дорадо та екзотичними фруктами. Вікторія на шостому місяці вагітності, на святкування прийшла у джинсах та футболці. Серед гостей були Віра Брежнєва з чоловіком, українським бізнесменом Михайлом Кіперманом і донькою Сонею, режисер Тигран Кеосаян із дружиною Оленою Хмельницькою. Актор Юрій Стоянов виголосив перший тост за здоров"я молодят.

У святкування вклали $300 тис. Цього тижня у туристичній агенції, що влаштовувала весілля сказали: подружжя заборгувало за путівки 150 тис. руб (майже 30 тис. грн.).

— Цекало — наш важливий клієнт, купує найдорожчі тури. Перед поїздкою у Францію заплатив 120 тисяч євро за подорож у Венецію, — розказують в агентстві.

Наприкінці липня Цекала звільнили з російського Першого телеканалу.

Зараз ви читаєте новину «Цекало заборгував за туристичні путівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути