четвер, 26 червня 2008 18:18

"Брехливу відповідь я слухав шість разів"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Прочитав оголошення "Життя без болю" про лежак "Доктор Редокс", — пише в своєму листі Зіновій Мочалов із села Поділля Заліщицького району на Тернопільщині. — А в кого і де дізнатися, скільки коштує цей "Доктор Редокс"? Я шість разів телефонував по номеру 044 502 13 22, і завжди замість людської відповіді чув записану на автовідповідач: "Клієнт зайнятий, подзвоніть пізніше".

Таку брехливу відповідь я слухав шість разів. Але я рішив, що колись почую нормальну людську відповідь. І коли я подзвонив сьомий раз, почув голос живої жінки. Я запитав, скільки коштує цей пречудесний "доктор", вона мені відповіла, як автомат. Мене така відповідь розізлила і я сказав, що дзвоню вже сьомий раз, тоді вона мене з"єднала з господарем реклами. На моє запитання, яка ціна його чуда, він відповів: "Давайте познайомимося". Тут я вже не витримав і положив телефонну трубку.

Я зрозумів, що під таким оголошенням скривається афера, яка ставить собі за мету викачувати гроші з людей, які телефонують, не дають відповіді на конкретні питання. Вони тягнуть час, щоб людина як можна довше розмовляла по телефону, а пізніше більше заплатила за розмову з таким аферистом.

Якщо це дійсно такий корисний товар, то дай свою адресу й не бійся — говори, якщо ти не жулік і збираєшся вислати людині то, що розхвалюєш".

Зараз ви читаєте новину «"Брехливу відповідь я слухав шість разів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути