Ексклюзиви
пʼятниця, 16 листопада 2007 15:29

Бред Пітт та Анджеліна Джолі купили острів

Голлівудські актори Бред Пітт, 43 роки, й Анджеліна Джолі, 32 роки, придбали острів Ефіопія. Це один із 300 штучних островів архіпелагу Світ у Об"єднаних Арабських Еміратах. Із висоти пташиного польоту вони схожі на географічну карту світу.

— Вони збираються втілити там якийсь екологічно безпечний проект, — розповідають друзі зіркової пари.

Фірма, що продає штучні острови, не розголошує суму, яку голлівудське подружжя витратило на покупку. Нині розпродано майже половину архіпелагу Світ. Півроку тому штучний острів Ірландія на сонці, площею 2 га за $39 млн придбали ірландські інвестори. А китайський бізнесмен Бінь Ху за острів Шанхай віддав $28 млн. Частиною архіпелагу володіють також британський мільярдер Річард Бренсон та співак Род Стюарт.

Кажуть, Пітт та Джолі обрали острів Ефіопія, бо їхня 2-річна прийомна донька Захара народилася в однойменній країні. Окрім неї подружжя виховує всиновлених 5-річного Меддокса, 3-річного Пакса та рідну доньку Шило Нувель, якій один рік. Джолі знову вагітна. Через це вона призупинила зйомки у фільмі Клінта Іствуда "Чейнджелінґ" ("Перебіжчик").

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт та Анджеліна Джолі купили острів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути