Ексклюзиви
пʼятниця, 17 серпня 2012 05:00

"Брат рідний, тітка і дядько повісилися"

Автор: МАЛЮНОК: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Маю брехливого і жадного зятя, — пише Галина з міста Дрогобич на Львівщині. — З донькою Лєною він побрався п'ять років тому. Робити ніде не хоче. Понабирав кредитів у банку і живе на широку ногу. У сім'ю приносить 100-200 гривень у місяць. Лєна медсестра, але роботи не має. Хоче розвестися з Ігорем, бо кредитори її вже замучили. Вимагають, аби вона за нього віддавала гроші".

Листа читає столичний біоенергетик Мирослав Олійник, 47 років. Розглядає весільне фото Олени та Ігоря. На знімку молодята обмінюються обручками. Біоенергетик запалює свічку, сканує знімок долонями.

— Не намовляйте доньку покидати чоловіка. Якщо розлучиться з Ігорем, залишиться сама. Чоловік викидає гроші на ігрові автомати. Його треба вилікувати від залежності й повернути до нормального життя. Кредити повернете до кінця року. Доведеться продати машину, аби погасити борги.

"У моєму роду багато самогубців, — звертається Ганна Олексіївна з Полтави. — Брат рідний, тітка і дядько повісилися. Думаю, на наш рід через це упало прокляття. Син мій тепер став некерований. Був слухняною дитиною, а після школи його як підмінили. Університет покинув, на роботу йти не хоче".

— Син не має роботи, бо не пробував її шукати. Якщо посидить іще кілька місяців удома, почне деградувати. У тому, що лінується, винні не самогубці. Відпускайте його на вільні хліба, бо почне красти, випивати.

"Донька доросла, живе окремо від нас, — починає листа 63-річна Ганна Миколаївна з Гадяча на Полтавщині. — Оксана — мама-одиначка, виховує двох синів. Старшому 16 років, він інвалід із ДЦП. Ми чим можемо, допомагаємо. Сумки і гроші раніше передавали регулярно. А тепер стосунки зіпсувалися. Оксана полюбила чилійця, хоче втекти з України. Познайомилася з ним через інтернет. Він живе у Норвегії, має власних дітей. У серпні приїжджав у Гадяч. Нас з ним не знайомила, тільки дітей до баби сплавила. Я їй забороняю у Норвегію їхати".

— Донька виїде за кордон, хочете ви цього чи ні. Між нею і тим чоловіком є почуття. Ще до кінця цього року вони узаконять стосунки шлюбом. Дайте їй можливість самій розпоряджатися життям.

"Моєму сину поробила сваха, — розповідає черкаска 47-річна Ніна Олегівна. — Був нормальною дитиною, а коли зв'язався з Олькою, то перетворився на прізрак. Із дому почав пропадати, потім до тої Олі переїхав. Живе з нею, її батьками і дитиною від першого шлюбу. Недавно вони з Ольою розписалися, але мене на свадьбу не покликали. Кажуть, невістка забєрємєніла. Вже півроку пройшло, а живота не видно. Я до нього їздила, пробувала говорити. Каже, що йому там погано жити. Думаю, на ньому порча".

— Сина приворожила не теща, а дружина. Такі сім'ї щасливими не бувають. Чоловік після чарів худне, починають випадати волосся та зуби. Гріхи після любовних вроків вимолюють на сповіді.

Зараз ви читаєте новину «"Брат рідний, тітка і дядько повісилися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути