субота, 09 червня 2012 06:00

Бориса Апрєля плутають із жінкою

Автор: фото з сайта www.glamurchik.tochka.net
  Співак Борис 
Апрєль відпустив волосся до плечей і пофар-бував 
у білий 
колір. Знайомі підозрюють, що він зробив пластичну операцію, бо став схожий на дівчину
Співак Борис Апрєль відпустив волосся до плечей і пофар-бував у білий колір. Знайомі підозрюють, що він зробив пластичну операцію, бо став схожий на дівчину

Співак 21-річний Борис Апрєль знову відростив довге волосся. На останніх фотографіях у соціальних мережах він більше подібний до дівчини — вищипані брови, підрум'янені щоки, губи наведені рожевим блиском.

— Боря не довго витримав імідж темноволосого чоловіка, — каже його подруга. Просить не вказувати її імені. — Він знову пофарбувався в білий колір, відпустив волосся до плечей. Його часто плутають із жінкою. Коли ми разом ідемо в ресторан або клуб, до нього можуть підійти чоловіки — просять номер телефону, запрошують на побачення. Боря раніше ображався, а тепер звик. Бо він став дійсно схожий на модель. На його обличчі навіть щетини не видно. Їсть мало, бо боїться поправитись. Важить всього 60 кілограм. Його талії можна позаздрити.

Борис Апрєль став знаменитий 2010-го після участі у пісенному проекті "Фабрика зірок". Кардинальні зміни у своїй зовнішності не коментує. Зараз гастролює у Японії.

— Я роблю, що хочу і як хочу, — написав Борис на своїй сторінці у "Фейсбуці". — Моє життя — мої правила. Свобода для мене понад усе. Все, що відбулося й відбувається — було передбачене долею.

— Апрєль уже давно одягається і маніриться перед камерою, як дівчинка, — кажуть знайомі співака. — Після вильоту з "Фабрики" впав у депресію, обстриг волосся коротко й пофарбувався в чорний колір. Тепер повернувся до старого іміджу. Якщо почне одягати спідниці, ніхто не здивується.

Зараз ви читаєте новину «Бориса Апрєля плутають із жінкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути