четвер, 19 лютого 2009 16:54

Борис Апрєль відмовився від квартири в Києві

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Борис Апрєль одягається у крамницях на Хрещатику
Борис Апрєль одягається у крамницях на Хрещатику

— Извините, не мог сбежать с репетиции, — каже учасник "Фабрики зірок-2" Борис Апрєль, 18 років (справжнє прізвище — Круглов). — У "Школі танцю" Могилевської танцюю по 6 годин на день.

На інтерв"ю у ресторані "Фаберже" на Печерську хлопець запізнюється на півгодини. На ходу розстібає коротку куртку, обшиту штучним хутром. Нічого не замовляє.

— Коли голодний, бігаю обідати в "МакДональдз" на Хрещатику. Коли вдома з дівчатами готуємо вечерю, я беру на себе салати. Продукти купую в супермаркеті на Лук"янівці. Охоронці та касирки підсовують чек чи якусь бумажку для автографа. Ще впізнають таксисти й міліціонери.

Апрєль живе з учасницями групи "Ріал О" у 4-кімнатному приватному будинку на Лук"янівці.

— Його орендує "Новий канал".  Я з цього будинку з"їхав, коли до нас підселився Максим Барських (учасник "Фабрики зірок-2". — "ГПУ"). Я з дєвочками боявся за своє життя. Він якийсь неврівноважений. У палаці "Україна" різав собі вени через те, що закохався в співачку Світлану Лободу.

Куди переїхав жити?

— Одразу після "Фабрики" киянка Таня подарувала мені помешкання в центрі Києва. Її 18, а папа якийсь бізнесмен. Але Могилевська сказала, що зарано такі дорогі подарунки приймати. Тому від помешкання відмовився, повернувся в будинок на Лук"янівці. А з Танею продовжую дружити, есемесками переписуємося.

Додає, що співачка Наталія Могилевська дозволяє приймати подарунки прикрасами:

Удома вже півроку не був. Мамі висилаю гроші

— Шанувальниці дарували салатові й розові фєнєчки, тепер — золоті або срібні ланцюжки, персні, хрестики, — закладає за вуха волосся. — Недавно подарували хрестик, освячений в Єрусалимі. Таке враження, що вони зговорилися і скупили мені магазин іграшок. Їх так багато, що почав складати у картонні ящики. Ми з Регіною (учасниця групи "Ріал О". — "ГПУ".) хочемо віддати їх у дитбудинок.

До столиці Апрєль приїхав два роки тому.

— Коли закінчив школу, батьки хотіли, щоб я поступав у Сімферополь на щось математичне. А я хотів стати зіркою, з 8 років займався вокалом. Утік з дому до Києва. Тиждень жив на вокзалі. Речі здавав у камеру схову, спав у кімнатах відпочинку. Поступив до Поплавського (до університету культури. — "ГПУ") на факультет "менеджмент шоу-бізнесу". Переїхав у гуртожиток. Почав працювати моделлю. Мене знімали для польського рекламного ролика. Платили кілька сотень доларів за зйомку. Зараз живу на гроші з концертів. У березні "Фабрика зірок-2" їде у всеукраїнський тур.

Апрєль народився у Криму, в містечку Чорноморськ. Має 24-річну сестру Анну і брата Георгія, 19 років. Батько на заробітках у Туркменії, мати домогосподарка.

— Удома вже півроку не був. Мамі висилаю гроші, — накручує на палець волосся. — Я найбільше схожий на неї і на сестру. До 14 років мене плутали з дівчиною. Навіть на "Фабриці" ходили чутки, що в минулому житті я був дівчиною.

Скаржиться, що з університету його відрахували.

— Учився заочно, коли були кастинги на "Фабрику", я забив на сесію. Тепер хочу поновитися. Але вже буду вчитися на перекладача з іспанської, французької, англійської.

Обличчя Бориса трохи припудрене:

— Я зараз майже без макіяжу, а коли з макіяжем, то виглядаю на 25 років.

Ставить на коліна велику сумку.

— Тут у мене форма для танців, косметика, утюжок для вирівнювання волосся. Зараз волога погода, волосся кудрявиться, мушу вирівнювати.

У руках крутить мобільник "Самсунґ".

— Зараз не маю дівчини, — зітхає. — Домовився з сайтом "Гламурчик", щоб шукали мені другу половинку. Фотографії надіслали десь зо 500 дівчат. Вік — від 11 до 25. Три мене вже вразили.

Зріст Апрєля 187 см.

— На "Фабриці" мені подобалася Регіна. Тепер живемо в різних кімнатах. Якось освідчився їй. Вона сказала, що я їй теж подобався. Ми дурачилися, валялися у ліжку, цілувалися.

Із хлопцями мали стосунки?

— На що ви натякаєте? — обурюється. — Я зустрічався тільки з дівчатами. У 10 років уперше поцілувався з Владою з Дніпропетровська. У Чорноморськ вона приїхала відпочивати.

Викликає таксі. Розігрує оператора: тричі жіночим голосом називає адресу ресторану.

Зараз ви читаєте новину «Борис Апрєль відмовився від квартири в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути