вівторок, 22 березня 2011 04:15

Білик не взяла квітів від Пономарьова

— Продайте билет на концерт. Возьму у два раза дороже, — кричить жінка років 40 біля столичного палацу "Україна".

16 березня там був концерт співачки 40-річної Ірини Білик "Моя любов". Квитки коштували 80–1500 грн.

У чорній сукні та шапці з балабоном Ірина виходить на сцену із півгодинним запізненням. У залі немає вільних місць. Син артистки 11-річний Гліб з друзями сидить в оркестровій ямі на додаткових стільцях. Поряд співак Андрій Кравчук та продюсер Володимир Бебешко.

— Іра сама запросила мене на концерт. Вибачалася, що місця не у залі, бо всі квитки розкупили, — каже Андрій Кравчук своєму сусідові. — Вона завжди збирає повні зали.

На трьох екранах показують відео. На ньому співачка облизує губи, засовує пальці до рота. Після першої пісні до сцени вишиковується черга охочих подарувати квіти. Чоловік у сірому костюмі віддає Ірині букет кремових троянд, хоче поцілувати її у щоку. Білик відвертається.

— Не буду з усіма цілуватися. Зараз епідемія грипу, а в мене 16 концертів. Люблю усі квіти. Та найбільше подобається, коли вручають одну гвоздику. Видно, що людина просто старалася зробити приємно.

До сцени вибігає співак Олександр Пономарьов, 37 років. Тримає у руках 21 червону троянду. У цей час Білик іде переодягатися, світло гасне. Пономарьов кілька хвилин стоїть посеред сцени. Потім віддає квіти охоронцю і йде із залу.

Артистка змінює шість нарядів. Виступає у сукнях від дизайнерок Олени Бернацької та Катерини Шаховської.

Після пісні "Если ты хочешь, чтобы я была с тобой" на сцену виходить хореограф 38-річний Дмитро Коляденко. Вони жили разом у цивільному шлюбі два роки. Артисти цілуються у губи.

— Ми цим вже давно не займалися, — каже. — Але досі любимо одне одного. Зараз я знову закохана. Моїй любові всього кілька місяців.

Колишній чоловік співачки танцівник Дмитро Дікусар, 25 років, на концерт не прийшов. Всеукраїнський тур Ірини Білик завершиться 29 квітня у Вінниці.

Зараз ви читаєте новину «Білик не взяла квітів від Пономарьова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути