середа, 27 червня 2007 19:35

Біла коза сниться до прибутку

 

"Мені часто сняться домашні тварини, хоч уже давно їх не тримаю, бо нема здоров"я. Знаю, що корова сниться до хвороби, але я ніколи не хворіла, бо роботи було багато. Свині сняться до гостей, та мені наснилася біла коза. Колись тримала в господарстві, як діти малими були. Ота коза й наснилася. Підійшла під ворота, мекає та проситься на подвір"я. Вим"я велике — мало не тріскається, треба видоїти її. Узяла дійничку й сіла до кози.

Вулицею сусідка йшла. Питає, чи я купила козу чи та сама приволочилася. Відповіла, що дали добрі люди: "Коли хочеш молока, то поділюся". Сусідка скривилася: "Я не п"ю козиного! Ти ще стару суку видоїла б! Розщедрилася..." Пішла, й сон мій пропав. Через кілька днів приїхала якась жінка й передала невеликий пакунок, підписаний на моє ім"я. Чогось я розгубилася, а жінка каже: "Та не бійтеся, це син вам гроші передав, у Стамбулі з ним бачилася. Казав, щоб нового холодильника купили". Тепер знаю, що біла коза та ще й із повним вим"ям — це прибуток. А якби чорна наснилася, то люди кажуть, що то погано.

Баба Уляна, 71 рік, Одеська обл.".

Справді, сон ви бачили пророчий та ще й позитивний. Єдине, що насторожує, — невдоволення сусідкою. Хтось із вас заздрить іншій.


"Перед тим як вийти заміж, мені снився мед. Не в банці чи глеку, а на великій скибці білого хліба. Такий світлий, липовий мед. От нібито почала я посипати його сіллю. Набрала пучку солі й занесла над медом. А мама каже: "Солодке не любить солі. Не соли, бо хтось насолить". Не пам"ятаю, куди ту пучку солі поділа, але наступного дня зі своїм нареченим посварилася. Згадався той сон, то я своєму Володькові розповіла. А він чогось похмурнів та й каже: "Маму треба слухати. А ще більше — мене". Завдяки розказаному сну якось швидко непорозуміння між нами вляглося.

Ольга, 22 роки, м. Кіровоград".

Із медом у народній традиції пов"язані й позитивні, й негативні значення. Світлий мед, білий хліб засвідчили: нічого лихого не трапиться. За народним повір"ям, розсипати сіль — до сварки.


"Я щось майстрував уві сні, але не з дерева, бо аж дзвеніло. Нібито зробив музичний інструмент: кларнет чи трубу. І почав грати. Спочатку дув щосили, але звуки не виходили. А тоді здогадався перекинути трубу іншим боком — і високу ноту взяв. Аж трохи не повірив, що на такому примітивному інструменті можна таке втяти. Подумав, що поїду на конкурс і виграю всі призи. Прокинувся від того, що на вулиці сигналила машина мого дружка Петра. Ми домовлялися вдосвіта їхати на риболовлю.

Микола, 30 років, Вінниччина".

Видно, ви щось цікаве замислили. Сон засвідчує позитивне вирішення справи. Але для цього слід відмовитися від банальних ходів. Може, в інтимній сфері матимете успіх.

Зараз ви читаєте новину «Біла коза сниться до прибутку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути