четвер, 19 листопада 2020 05:55

Артема Бабенка збив потяг

Справили дев'ятини за 19-річним Артемом БАБЕНКОМ у селі Новоселівка Катеринопільського району на Черкащині. Наприкінці жовтня його тіло знайшли неподалік залізничної колії.

— Слідчі розглядають кілька версій, — каже речниця обласної поліції Зоя Вовк. — Але основною вважають нещасний випадок. Провели слідчі дії. Характер травм і положення трупа вказують на удар потяга. Остаточні висновки експертиза надасть за місяць. Тоді стане відомо, чи був хлопець у стані алкогольного сп'яніння.

У селі говорять, що напередодні смерті Артем нібито посварився з дівчиною. Після того його не бачили.

"Є люди, які виїжджали на місце, де знайшли Тьому. Кажуть, був сильно побитий. Його знайшли водії товарного потяга. На поїздах, які перед ним їхали цим маршрутом, не знайшли ознак зіткнення", — пише у фейсбуку місцевий Сергій Симоненко.

— Я живу за кілометр від місця події, — розповідає Микола Замковенко з Катеринополя. — За моє життя кілька осіб гинули під колесами поїзда. В усіх випадках тіла різало на шматки. Характер травм Артема зовсім інший. Поліції треба копати глибше.

Артем Бабенко ріс сиротою. Батько помер, коли хлопець був малий. Матір позбавили батьківських прав, згодом її не стало. Мав старшого брата й дядька. Коли ходив до школи, жив у прийомній родині в Катеринополі. Після смерті прийомної матері його відправили в дитячий будинок сімейного типу. Навчався в Тальянківському технікумі.

Зараз ви читаєте новину «Артема Бабенка збив потяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути