Ексклюзиви
четвер, 06 жовтня 2022 00:20

Анна Трінчер зекономила на весільній сукні

Автор: ФОТО надала ПРЕССЛУЖБА АННИ ТРІНЧЕР
  Співачка й актриса Анна Трінчер побралася з бізнесменом і блогером Олександром Волошином. На свято запросили рідних і близьких друзів
Співачка й актриса Анна Трінчер побралася з бізнесменом і блогером Олександром Волошином. На свято запросили рідних і близьких друзів

Київська акторка і співачка 21-річна Анна ТРІНЧЕР вийшла заміж 24 вересня. Її обранцем став блогер Олександр ВОЛОШИН, 24 роки. Розписалися у столиці. Потім влаштували невелике свято для рідних і друзів.

— У мене був хлопець, коли ми познайомилися з Сашею. А він щойно розірвав п'ятирічні стосунки. Ми навіть не розглядали одне одного як партнерів, — розповідає Анна Трінчер. — Але потім тричі намагалися почати стосунки. Врешті все вийшло. Я кілька разів випробовувала коханого на стійкість, адже хотіла серйозних стосунків, а не короткої інтриги. Разом ми багато подорожували, влаштовували романтичні побачення. Згодом це переросло в почуття.

Для заміжжя Трінчер обрала білу асиметричну сукню. Образ доповнила сережками й намистом. Для неофіційного святкування вдягнула весільне міні. Волошин був у чорному класичному костюмі та білій сорочці.

— Стандартні розцінки на сукні — 50–80 тисяч гривень. Мені жаба душу давить. Коли є можливість, краще вкласти ці гроші в щось важливе: весільну подорож або якесь майно. У мене був список весільних салонів, що запропонували співпрацю. Вирішила цим скористатися, — каже Трінчер. — Але не економили на відео. Замовили дорого відеооператора, бо хотіли бачити ідеальний контент.

Анна Трінчер розпочала сольну кар'єру в 9 років. 2015-го брала участь у телепроєкті "Голос. Діти". Тоді ж представляла Україну на пісенному конкурсі — "Дитяче Євробачення". Посіла ­11-те місце. 2018 року брала участь у шоу "Голос країни". Увійшла до трійки суперфіналістів. Знялася у двох сезонах серіалу "Школа". На початку 2022-го на екрани вийшла комедія "Любов і блогери", в якій Трінчер виконала головну роль. На її блог в інстаграмі підписані понад 100 тис. користувачів.

Олександр Волошин із 17 років займається бізнесом. Зараз має інтернет-магазин футбольного екіпірування. Є засновником закритого бізнес-клубу "Волошин пріват клаб". Веде блоги в інстаграмі й тіктоку. Там розповідає про свої будні й особисте життя. Іноді хизується модним одягом. Загалом має майже 3 млн підписників.

"Газету по-українськи" можна передплатити онлайн на сайті Укрпошти за "ковідну тисячу"

Зараз ви читаєте новину «Анна Трінчер зекономила на весільній сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути