вівторок, 12 серпня 2008 15:14

Анна й Олександр Пашкови спізнилися на власне весілля

Автор: фото: Наталя ЧУБЕНКО
  Анна та Олександр Пашкови грають із музикантами навпроти вінницького РАЦСу по вул. 50-річчя Перемоги. Молодий уперше в житті взяв у руки тубу, Анна до цього раз спробувала барабанити на професіональному барабані. За власний виступ молодята заплатили 75 гр
Анна та Олександр Пашкови грають із музикантами навпроти вінницького РАЦСу по вул. 50-річчя Перемоги. Молодий уперше в житті взяв у руки тубу, Анна до цього раз спробувала барабанити на професіональному барабані. За власний виступ молодята заплатили 75 гр

Восьмого серпня у Вінниці одружилося 50 пар — рекорд для будня. Зазвичай у місцевому РАЦСі в п"ятницю розписують не більше двадцяти молодят.

22-річна Анна Колесникова та 25-річний Олександр Пашков познайомилися рівно рік до того — 8 серпня. Одружуватися мали об 11.40.

— Спізнилися на вісім хвилин. Ну просто містика якась — і тут вісімка! — каже гостям Анна. Вона виходить зі сріблястого "мерседеса" у весільній сукні кольору "бризки шампанського". По ньому сріблястими нитками вишиті троянди.

Каже, напередодні захворіла на ангіну. Піднялася температура — до 38,8 градуса.

— То Сашко в усьому винен, — киває на нареченого — Олександра Пашкова. — Розхвилювалася, бо в останній момент вирішив дати задній хід. Приїхав по мене на годину пізніше.

— Стояв довго у пробці, — виправдовується Олександр.

На них чекають музиканти в чорних окулярах. Анна бере палички, сідає за барабан. Олександр підхоплює руками тубу. Музиканти заводять ритмічну джазову композицію.

— Та я в житті не брав туби в руки, — Олександр роздивляється інструмент.

— Тужся і дмухай, — підказують музики.

Олександр приміряється до туби.

— Син дуже делікатний хлопець, — каже Галина Георгіївна, мати молодого. — Коли ходив у садочок, купила йому на зиму ботики тульчинські. Жили не сильно багато, ще старший син Гріша та меньша Оля в мене. Саші ботики не подобалися, але він не хотів мене засмучувати. Якось мене перепинила вихователька, каже: "Чого це ви дитину зимою в сандаліках випускаєте". Син черевички за батарею в під"їзді ховав і перезувався. У сандалях цілий місяць ходив.

Тужся і дмухай

Олександр грає невлад, Анна теж збивається. Гості приплескують у такт. Після гри Пашков платить музикантам 75 грн.

Із Анною Олександр познайомився в Інтернеті. Чоловік зайшов на сторінку щоденника дівчини.

— Написав, що знає мене, що вчилися в одній школі, — розповідає Анна. — Відповіла йому 8 серпня 2007-го. Написала, що не пригадую його, бо молодша на три роки. А через рік — день у день — побралися.

Каже, на перше побачення з Олександром. Пашков спеціально приїхав із Києва у Вінницю. Він працює в страховій компанії "ТАС" начальником відділу програмного забезпечення. Через кілька тижнів поїхали разом у Львів на екскурсію.

— Мої батьки про це й досі не знають, — шепоче Анна. — Тато в мене строгий... Якби сказала їм, що їду так далеко із випадковим знайомим, певно, закрили б удома.

Батько молодої Микола Колесников — полковник військово-повітряних сил у відставці. Мама Тетяна Іванівна — домогосподарка. Олександр із сім"ї будівельників.

Одружитися Пашков запропонував через три місяці після знайомства.

— Сиділи в кафе, чайок пили. А він раз — і дістає коробочку у формі сердечка. А там — каблучка з діамантом. Мені ще в житті не дарували діаманти. Одразу весілля захотілося, — усміхається. — Через місяць вирішили жити разом. Я переїхала до Сашка в Київ. Весілля планували на травень, а потім згадали про дату знайомства й підгадали із заявою, щоби весілля на 8 серпня вийшло.

Анні свекруха подарувала золоту каблучку із двома перлами.

— Перли у формі вісімки як знак безкінечності, — хвалиться молода.

Перший тиждень після весілля подружжя проведе у Львові.

1982, 31 жовтня — Олександр Пашков народився у родині будівельника.
1986, 20 травня — Анна Колесникова народилася у Вінниці в родині офіцера авіації
2007, 8 серпня — познайомилися через Інтернет
2007, 1 вересня — разом поїхали на екскурсію у Львів
2008, 8 серпня — одружилися у Вінниці, живуть у Києві

Зараз ви читаєте новину «Анна й Олександр Пашкови спізнилися на власне весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути