вівторок, 13 травня 2008 18:25

Ані Лорак повезла до Белграда 15 пар взуття (ФОТО)

У понеділок зранку 29-річна співачка Ані Лорак (справжнє ім"я Кароліна Куєк) відлетіла до сербської столиці Белград. Там 20–24 травня братиме участь у пісенному конкурсі "Євробачення-2008". За день до від"їзду влаштувала двогодинний концерт на столичному майдані Незалежності.

— Холодно очень, — скаржиться співачка за лаштунками російському співакові Філіпу Кіркорову, 40 років.

Той радить сховатися в автомобілі, аби не застудитися. На "Євробаченні" Лорак співатиме пісню Кіркорова "Шейді Леді". На Майдані у Києві виконала її двічі — на початку та насамкінець концерту.

— Покажемо на конкурсі шоу європейського рівня, — обіцяє співачка на прес-конференції після концерту. — Будуть цікаві декорації, зі мною на сцені виступатимуть четверо танцюристів та бек-вокалістка Меріен. Думаю, ми зараз серед фаворитів конкурсу.

Каже, повезе до сербської столиці чотири валізи одягу.

— Хочу там вражати кожен день! — кокетує Кароліна. — Тільки взуття 15 пар візьму. А ще прикраси, косметика... Сукню від Роберто Каваллі, в якій виступатиму, привезуть прямо до Белграда. Її зараз дошивають — там багато ручної роботи, каміння Сваровські. Ходили чутки, що мені цю сукню подарує Філіп Кіркоров — це неправда.

— Не боїтеся повторити долю колишньої підопічної Кіркорова — білоруської співачки Анжеліки Агурбаш? — цікавляться в Лорак. — Коли він возив білоруску на "Євробачення", вона не потрапила навіть до фіналу.

— Філіп Кіркоров не везе мене на "Євробачення", — підвищує голос Кароліна. — Він автор моєї пісні, але я самостійна співачка. Філіп допомагав мені — запрошував як гостя на свої концерти, у свій тур Прибалтикою. Кіркоров — це сильний гравець у нашій команді.

Говорить, що в Белграді її підтримуватимуть подруги — Лілія Подкопаєва та Маша Єфросиніна. Приїдуть також Вєрка Сердючка, Руслана та Віталій Козловський. 17 травня українська делегація влаштовує у сербській столиці національну вечірку.

— Запросимо туди сербського режисера Еміра Кустуріцу, — хвалиться Кароліна. — Наспіваємось українських пісень!

— Не важливо, яке місце посяде Ані Лорак, хоча ми й сподіваємося на призове, — додає виконувач обов"язків президента Національної телекомпанії України Василь Ілащук, 44 роки. — Головне, що вона гідно представить нашу країну — своїми талантом і вродою. Я вперше побачив Кароліну, коли їй було 5 років, — згадує. — Працювали в Чернівцях разом із її мамою — я на телебаченні, а вона на радіо. Якось привела доньку на роботу — й це дівчисько нам переспівало весь репертуар Пугачової. Тоді всі казали, що це майбутня слава України.

У суботу російський співак Філіп Кіркоров прилетів із Москви до Києва для участі в концерті на майдані Незалежності, де його протеже Ані Лорак проводжали на конкурс "Євробачення". Під час огляду багажу гостя бориспільські митники виявили тисячу мобільних телефонів. Їх артист не задекларував.

Філіп Кіркоров пояснив, що телефони йому були потрібні для смс-голосування на підтримку Ані Лорак під час "Євробачення".

За умовами конкурсу, переможця визначають телефонним і смс-голосуванням. Українці можуть голосувати лише за представників інших країн.

— Чутки про те, що Кіркоров хотів провезти контрабандні мобілки — провокація, — пояснюють кореспондентові "ГПУ" в Національній телекомпанії України. Вона займається організацією відбірних конкурсів на "Євробачення-2008".

Цьогоріч провайдери домовилися, що під час "Євробачення" з одного номера можна проголосувати лише 20 разів.

— На результати міжнародних конкурсів можлива "роздача" мобільних телефонів не вплине, — переконує Наталія Рибалко, заступник начальника Об"єднання з міжнародних відносин НТКУ. — Але під час проведення національних конкурсів навіть 20 тисяч дзвінків на користь того чи іншого учасника під час голосування можуть змінити результати.

Прес-секретар Ані Лорак Юлія не коментує чуток, що Філіпа Кіркорова затримали з контрабандою. Мовляв, вони не зустрічали російського співака в аеропорту. Від коментарів також відмовилася прес-секретар Бориспільської митниці Ірина Сластьона.

— Я отримала вказівку від керівництва не давати коментарів щодо проходження митного контролю Філіпом Кіркоровим, — пояснює.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак повезла до Белграда 15 пар взуття (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути