пʼятниця, 14 червня 2013 07:30

Аліні Гросу подарували 20 букетів

Автор: фото з сайта www.interesno.name
  Аліна Гросу три роки живе в Москві. Грошей у батьків не бере
Аліна Гросу три роки живе в Москві. Грошей у батьків не бере

Співачка Аліна Гросу відсвяткувала 18-річчя. На день народження 9 червня дала концерт у російському місті Санкт-Петербург. Вечірку для друзів планувала по поверненні до Москви. Там вона третій рік вчиться на акторку в інституті кінематографії.

— В Аліни іспити. Тому щодня з ранку до ночі вона готується до сесії. Репетирує ролі, танцювальні й акторські постановки. Екзамени складає лише на "п'ятірки", — кажуть у прес-службі артистки. — Друзі вирішили не чекати, доки Аліна звільниться. І приїхали на її концерт до Пітера.

— В день рождения мой телефон разрывался от звонков и СМС, — говорить співачка. — Доки цілий день гуляла по Пітеру, тільки й те робила, що відповідала на дзвінки. А коли ввечері вийшла на сцену і побачила в залі своїх однокурсників — зраділа. Відіграла концерт, і ми поїхали святкувати до ресторану.

Вечірка закінчилася о четвертій ранку. А о шостій Гросу з друзями полетіла до Москви. Там у кімнаті співачки в гуртожитку чекали 20 букетів та подарунки — парфуми, сумки, сукня від одного з молодих німецьких дизайнерів, косметика, прикраси, планшет, сертифікат у спа-салон.

— Нещодавно Аліна написала у соціальній мережі, що хоче фотоапарат "Полароїд". Один їй вручили друзі, а другий — невідомий шанувальник.

Мати артистки Анна Андріївна нічого не подарувала.

— А життя, а стільки сил і часу, що в неї вклала, — хіба це не подарунок? — каже. — Зараз приїхала до неї в Москву, допомагаю пакувати речі. Виберемося на кілька днів до Києва, де Аліна буде пробуватися в кіно. А батько, певно, подарує навчання в автошколі. Аліна давно хоче водити машину. Тато сказав: "Якщо побачу, що є талант, буде вчитися водити. Як ні — далі їздитиме метро". Аліна живе скромно. Ми її не балуємо. Треба пахати, аби щось заслужити.

У Москві Аліна мешкає в студентському гуртожитку. Каже, коштів у батьків не бере, а живе на студентську стипендію 1 тис. руб. (250 грн. — "ГПУ"). Їздить метро або добирається пішки.

Цього тижня вечірку влаштує в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Аліні Гросу подарували 20 букетів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути