вівторок, 03 квітня 2012 06:45

Аліна Гросу купила сукню Катрін Деньов

Автор: фото: Андрій Шматов
  Співачка Аліна Гросу із танцівниками під час концерту на сцені столичного Жовтневого палацу. 2010 року вона поїхала вчитися в університет кіноматографії в Москві
Співачка Аліна Гросу із танцівниками під час концерту на сцені столичного Жовтневого палацу. 2010 року вона поїхала вчитися в університет кіноматографії в Москві

22 березня у столичному Жовтневому палаці співачка 16-річна Аліна Гросу дала свій перший сольний концерт. Квитки коштували від 50 до 300 грн. Вільних місць немає.

— Побачила афішу і перелякалася: недавно Аліна була маленькою дівчинкою, а тепер схожа на 30-річну, — пенсіонерка 72-річна Ірина Стефанівна здає в гардероб сіре пальто з лисячим коміром.

На 18.00 запланували брифінг Аліни Гросу. Його затримують на годину.

— Красавицей ваша Алина стала, — каже 64-річна Віра Іванівна матері співачки Анні Андріївні. — Пора уже жениха искать.

— У нас від них відбою немає, — відповідає Анна Андріївна. — Кавалери — найбільша її слабинка. Буває, кажу їй: "Алінка, ти виросла точно такою, як твоя вчителька Ірина Білик".

Анна Андріївна поправляє коротке світле волосся. Вона в чорній сукні з глибоким декольте.

— Ще восени шкодувала, що відправила її вчитися в Москву. А тепер радію, адже ВДІК — це та ж армія. Викладачі суворі, ніяких поблажок не роблять. Тиждень умовляли, щоб Аліну на концерт відпустили.

Співачка приходить у тісних джинсах і чорному піджаку.

— Костюми для виступу шили в Києві, — розповідає Аліна. — Для номера, де гратиму на роялі, сукню купили на блошиному ринку в Парижі. Продавець переконував, що раніше плаття належало французькій актрисі Катрін Деньов. Заплатила 10 євро.

Концерт затримують на 40 хв. У проході між рядами співак Віталій Козловський, 27 років, роздає автографи.

До свого місця пробирається 16-річна Анна Артеменко. Чотири роки вона навчалася з Аліною у столичному ліцеї "Гранд". Її молодша сестра несе в руках метрового плюшевого ведмедя, мати — кошик із пролісками.

— Аліна гарно вчилася, завжди першою тягнула руку, — розповідає Анна. — Усі хлопці за нею упадали. Один однокласник щодня їй зізнавався в коханні.

Після другої композиції з глядацької зали виходить 56-річний Віталій Журавський, заступник голови КМДА.

— Терміново викликали на роботу, — пояснює.

— От молодєць, — перемовляються дві білетерки. — За 50 гривень купив білєт, а пропіарився на всю Україну і втік на самому початку. Його тут усі камери знімали.

Зараз ви читаєте новину «Аліна Гросу купила сукню Катрін Деньов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути