пʼятниця, 13 квітня 2018 00:40

Олександра Шовковського обстріляла колишня теща

Автор: www.facebook.com/Олександр Шовковський
  Олександр Шовковський фотографується з донькою Олександрою від другого шлюбу. Два тижні тому з нею та коханою Мариною Кутєповою відпочили в Об’єднаних Арабських Еміратах
Олександр Шовковський фотографується з донькою Олександрою від другого шлюбу. Два тижні тому з нею та коханою Мариною Кутєповою відпочили в Об’єднаних Арабських Еміратах

Три постріли зробила в екс-воротаря київського "Динамо" 43-річного Олександра Шовковського мати колишньої дружини Ольги Альонової, 46 років. Так його зустріла, коли на Великдень прийшов провідати доньку.

Відео обстрілу Шовковський виклав на своїй сторінці у "Фейсбуку". На ньому він підходить до двоповерхового білого маєтку. У цей час колишня теща з балкона називає його "стервом", кидає камінням і тричі стріляє з пістолета.

"Приехав в установленное судом время и место, чтобы забрать дочь, ни ее матери, ни самой дочери в доме не обнаружил, — пише у соцмережі Шовковський. — Зате виявилася Любов Павлівна. Вона неодноразово була викрита в пристрасті до алкоголю. Дозволяє собі ображати й піднімати руку на мою доньку".

Шовковський написав заяву до поліції.

— Мати зробила кілька попереджувальних пострілів у повітря, аби його з новою співмешканкою прогнати, — пояснює Ольга Альонова. Мовляв, після його візиту 2016-го року з будинку зникли цінні речі й автомобіль. Додає, що Олександр заборгував доньці майже 1 млн грн аліментів.

Столична дизайнер Альонова та Шовковський розлучилися 2015-го після 10 років спільного життя. Мають доньку 7-річну Олександру. Це був другий шлюб Олександра. До того шість років був із колишньою телеведучою Властою Шовковською. Мають сина 20-річного Владислава. Зараз живе з Мариною Кутєповою, 35 років. Вона розлучена з бізнесменом Сергієм Євланчиком.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Шовковського обстріляла колишня теща». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути