четвер, 05 квітня 2007 17:42

"Я заліз ногами в тазик із вином"

 

"Я люблю всі свої сни, навіть жахливі. Вони дають відчуття, що чогось прагнеш, а від чогось відмовляєшся. Наснилося, що стояв у черзі за вином. Продавщиця черпала його кухлем із тазика. Мені набридло стояти, заліз ногами прямо в тазик із вином. Продавщиця й черга обурилися, що забруднив його. Я сказав, що за все заплачу, бо маю гроші. Невдовзі йшов після роботи додому. Щось потягло до сусіда по гаражу. Він ремонтує автомобілі, затримується допізна. Дорога освітлена погано, бо ішов навпростець. Ступив у каналізаційну яму й зламав ногу. Лежу в лікарні. Сьогодні наснилася пташка: сидить на голій гілці й співає. Її спів якийсь дивний. Мабуть, хтось прийде відвідати мене?

Григорій Анатолійович, 58 р., м. Київ".

Може й таке бути, але сон промовляє значно більше. Птах символізує сонце, блискавку, творця, душу, звістку. Мабуть, ви хочете швидше повернутися до родини, бо там — любов, радощі, утіха. Слід згадати й померлих родичів. Птах має зв"язок із культом предків.

Розвалена скульптура — до втрати коханця чи смерті родичів

"Снилося, що танцювала на сцені перед великою аудиторією. Це було за кордоном — мабуть, у Німеччині. Мої стрибки викликали захоплення публіки. Бурхливі оплески перетворювалися на шум морських хвиль. Але в залі я не бачила жодного обличчя, бо котився густий білий туман. Зійшла зі сцени й почала руками розганяти його, аби побачити людей. Та нікого не було. Тоді я повернулася на сцену. Я — студентка, танцювати люблю, але навчаюся на економіста.

Таня, 20 р., м. Київ".

У такому віці, як у вас, чимало реалій — наче в тумані. Можливо, закохаєтеся. Будете піднесені, розхвильовані, але захоплення швидко минеться. Сон засвідчує: на вас чекають життєві випробування.


"Свій сон про пам"ятник нікому не розказала. Не надала значення. Ніби гуляємо ми з чоловіком парком. Там чистенькі, але дуже вузькі доріжки. Підійшли до якогось пам"ятника. Чоловік наліг на скульптуру — вона впала, розвалилася. Згодом дізналася, що чоловік зраджує мене. Він сказав, що то "нещасний випадок у його житті", просив пробачення. Але я подала на розлучення. Втратила чоловіка, тепер каюсь.

Ольга Іванівна, 39 р., м. Полтава".

Пам"ятник уві сні може означати чимало. А розвал скульптури — до розвалу сімейних стосунків, втрати коханця, смерті родичів, до невдачі в бізнесі чи неприємностей на роботі.

Зараз ви читаєте новину «"Я заліз ногами в тазик із вином"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути