четвер, 28 грудня 2006 20:33

2006-го було більше одружень, ніж розлучень

У вересні лідер партії "Європейська столиця", 34-річний мільйонер Лев Парцхаладзе одружився з 24-річною "Міс Україна-2004", ведучою прогнозу погоди на "Інтері" Лесею Матвєєвою. Вінчалися вони в Іонинському монастирі в Києві. У Парцхаладзе від першого шлюбу з моделлю Наталією Собченко є 4-річний син Давид.


Співак Олександр Пономарьов, 33 роки, узяв шлюб із 20-річною студенткою Вікторією Мартинюк. Медовий місяць вони провели в Єгипті. На початку 2007-го Вікторія має народити. Від попереднього шлюбу з режисеркою Оленою Мозговою в Олександра є дві доньки — Зоя і Женя.


Донька нардепа, колишнього прем"єра Анатолія Кінаха Зоя, 22 роки, одружилася з власником панчішної фабрики Максимом Кузьменком, 33 роки. Розписалися в Києві в "бермудському трикутнику". Медовий місяць провели у Венеції.


Донька колишнього глави адміністрації Кучми Віктора Медведчука від першого шлюбу 24-річна Ірина в Москві вийшла заміж за математика Андрія Рюміна, 26 років. Кажуть, їх привітав президент РФ Володимир Путін. Познайомилися молодята на швейцарському курорті Сент-Морітц.


У вересні Іраклій Катамадзе, 22 роки, — син посла Грузії Григола Катамадзе — одружився з ровесницею Анастасією Шевченко. Вона — донька директора держпідприємства "Авіант". Обоє навчаються в Київському інституті міжнародних відносин.


Голлівудський актор Том Круз, 44 роки, одружився з актрисою Кеті Холмс, 27 років. Їхнє весілля обійшлося в $2 млн. Церемонія пройшла за обрядом саєнтології, яку не визнають у жодній країні світу. Тому офіційно зірки не одружені. Півроку тому в них народилася донька Сурі. А колишня дружина Круза акторка Ніколь Кідман, 39 років, побралася зі співаком Кітом Урбаном, 39 років. У разі розлучення Ніколь платитиме чоловікові аліменти. Із Крузом красуня прожила 10 років.


30-річна київська співачка Галліна в грудні розлучилася з нардепом-"регіоналом" Василем Горбалем, 35 років. Разом прожили 10 років. Горбаль — почесний президент "Укргазбанку". Подружжя колекціонувало порцелянові, керамічні та скляні рибки. Галліна їх розбила.


Музикант Пол МакКартні, 64 роки, розлучився з Хізер Міллз, 38 років. Разом вони прожили 4 роки. Мають 4-річну доньку Беатріс. Співак виплатить колишній дружині 120 млн фунтів. Хізер стверджує, що Пол її бив.

З тієї ж причини розірвала шлюб із бізнесменом В"ячеславом Семендуєвим, 46 років, і співачка Жасмін, 29 років. В"ячеслав виплатив їй $1 млн відступних й $660 тис. на утримання 9-річного сина Михайла.


Американська акторка Памела Андерсон, 39 років, пішла від музиканта Кіда Рока, 35 років. Шлюб тривав 4 місяці. Пара неодноразово розлучалась і одружувалася. Улітку 2006-го в них було три шлюби. А співачка Брітні Спірс, 25 років, розлучилася з танцюристом Кевіном Федерлайном, 28 років. Від нього Брітні народила двох синів — Шона Престона та Джейдена Джеймса. Співачка планує відкачати жир зі стегон і шукати нового хлопця.

Зараз ви читаєте новину «2006-го було більше одружень, ніж розлучень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути