вівторок, 29 листопада 2011 16:54

Жінка мусить спати на дві години довше за чоловіка

Українки постійно красиві й доглянуті. Навіть якщо торгують рибою на ринку або прибирають сніг із тротуарів.

Кожна жінка повинна пам'ятати три правила: не допускати прищів, вчасно мити голову й обрізати нігті та кутикулу навколо них.

Не маєте часу на макіяж – підведіть очі олівцем. Синці з­під очей не забере жоден тональний крем. ­Жінка мусить спати на дві години довше за чоловіка. Тоді її шкіра не старітиме, а очі будуть молодими й після 40.

Хочете довге каштанове волосся, бо так модно, а вам пасує коротке й біле? Я вас у темне не пофарбую й довгі пасма нарощувати не буду. У салоні щодня сварюся з клієнтами. Кожного треба переконувати й примушувати. Мені краще видно, що їм личить.

До перукарень в Україні рідко приходять старші жінки. Італійки похилого віку навпаки доглядають за собою краще, ніж у молодості.

Щоб створити будь­-який колір, перукареві потрібно 12 фарб. Якщо в дівчини біляве волосся, ­використовую колір льоду, попелястий і арктичний блондин. ­Насиченіший каштановий стає, якщо змішати гіркий шоколад і баклажан. Фарби обирайте без аміаку. Краще купувати у вигляді гелю, їх легко наносити.

Модні світло­русі відтінки, окрім жовтого, білого й попелястого – ці кольори віджили. Якщо ви руда або чорнява, залишайтеся собою.

Зараз популярна середня довжина волосся, не кон­трастні переходи кольору, асиметричні зачіски з бічними проділами й довгими косими гривками.

Вигин брів має бути подібний до вигину губ.

Щодня ми втрачаємо по 100 волосків. Купіть в аптеці або магазині косметики кедрову олію. 10 хвилин не сильно втирайте її в шкіру голови хоча б раз на тиждень.

Щоб кінчики не сіклися в морозну погоду, змащуйте їх оливковою олією за 10 хвилин до миття. У тих, хто миє голову щодня, волосся пересушене. Раз на тиждень наносьте на нього маску – 50 грамів лимонного соку й 20 грамів касторової олії.

На зиму жінкам із тонким волоссям роблю тонування. Фарба для цієї процедури містить бджолиний віск. Волосся менше електризується, кожна волосина стає грубшою на 10–15 відсотків. Тонування кардинально не змінить кольору волосся, але зачіска буде пишніша.

Волосся має підсихати природно. Але не можна лягати спати з мокрою головою.

Із кожним роком усе більше молодих жінок почина­ють сивіти. Моїй подрузі тільки 30, а вже доводилось ­зафарбовувати сиві волоски. Не виривайте таке волосся – ще швидше посивієте. Зараз у салонах краси повно всіляких крем­фарб, які повертають волоссю натуральний колір. Є препарати, які зафарбовують тільки сивину.

Уникнути втрати кольору в молодому віці допомагають вітаміни А, С, Е.

Влітку волосся треба захищати від сонця. Взимку мийте голову рідше. Волосся пересушується від обігрівачів, камінів, батарей. Довге краще заплітати в косу, ховати під шарф або шапку.

Не мийте в дуже гарячій воді. Температура має бути нижча 40 градусів. Полощіть холодною водою.

Розчісуватися треба разів 10–15 на день. Гребінці обирайте з натуральних матеріалів. Починайте з кінчиків, переходьте на всю довжину. Не розчісуйте і не перетискайте гумками та заколками вогке волосся – тоді воно найвразливіше.

Гоління ніяк не впливає на структуру волосся. ­Просто коли воно відростає – то має однакову довжину і це створює ілюзію густоти.

Нарощене волосся можна носити чотири ­місяці. Є чотири технології: іспанська, англійська, ­італійська й за допомогою металокерамічних кліпсів. ­Перші дві – це гарячий метод нарощування. Штучні пасма кріпляться за допомогою розігрітих смол. ­Іспанська ­передбачає застосування клею. А найбезпечнішими фахівці визнають металокерамічні ­кліпси, що дають змогу утримати штучні пасма без клею й термообробки.

На шкірі з'являються прищі, якщо неправильно харчуєтеся або маєте хвору печінку чи підшлункову. Часто вугрі вилазять у дівчат, які морять себе дієтами, обмежують вживання фруктів, овочів, морепродуктів. Або людина їсть багато консервантів, жирів, приправлені й надто гарячі страви.

Чоловіку не обов'язково голитися щодня чи через день. Легка неголеність зараз модніша за гладенькі щоки. Серед чоловічих зачісок перевагу віддають дуже коротким або довгим.

Змінювати сорочки й шкарпетки треба щодня, навіть якщо вони начебто чисті. Ми не відчуваємо запах власного тіла, але інші можуть за кілька метрів чути.

Ранок починайте з душу. Вночі клітини організму працюють інтенсивніше. Ми пітніємо, тіло масніє. Не можна зловживати парфумами. Розбризкуйте їх перед собою, а потім входьте в ароматну хмару.

Зараз ви читаєте новину «Жінка мусить спати на дві години довше за чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути