пʼятниця, 21 жовтня 2011 05:45

Буде модним золотий колір волосся

Стиліст Анжела Лисиця й перукар В'ячеслав Дюденко радять, які зачіски та макіяж будуть модними навесні.

— У макіяжі повертається мода 1980-х і 1940-х. Будуть популярними яскравість і натуральність, — каже стиліст Анжела Лисиця. — Кольори модні абсолютно всі. Вибирайте, які пасують вам. 1980-ті — це стиль диско. Яскравий і чіткий. Макіяж 1940-х — натуральніший, з акцентом на губи та брови. Риси обличчя підкресліть легкими рожевими рум'янами — наче "вранці на морозі". Неодноразово бачила, як після нарощення вій у жінок починали сяяти очі. Доки жінкам це подобається, з моди не вийде.

— Не розумію жінок, які не фарбують волосся. Нігті на руках, ногах фарбують, а волосся чим завинило? — каже В'ячеслав Дюденко. — Сучасні фарби роблять волосся кращим. Зараз модний рудий колір. Навесні його робитимуть світлішим — золотавим. Довжина — або дуже довге, або дуже коротке — жіночий "їжачок". Фарбують у платиновий білий аж із блакитним відтінком. Якщо раніше довге волосся спадало на плечі, то зараз його треба начісувати до великих об'ємів.

Зараз ви читаєте новину «Буде модним золотий колір волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути