четвер, 10 листопада 2011 17:32

Дівчатам низького зросту не пасує довге волосся

 

Перукар  В'ячеслав Дюденко розповів кореспонденту журналу "Країна" про секрети своєї професії та про те, як за допомогою правильно підібраної зачіски виглядати гарно і стильно.

До темних карих очей не личить світле волосся, каже В'ячеслав. Тоді обличчя зникне, на ньому будуть лише два темні великі ґудзики.

Блакитні очі не поєднуються з попелястим волоссям. Холодний колір очей і волосся - наче північні ночі. Блакитнооким підійде руде волосся. Тоді очі стануть схожими на лагуну серед тропічних островів.

Треба звертати увагу на пропорції. Повним жінкам варто обирати стрижки, які вертикально витягують фігуру. Широкі укладки робити не можна, бо перетвориться на колобка.

Дівчатам низького зросту не пасує довге волосся. Воно зливається зі спиною. Ззаду така дівчина виглядатиме, як копиця волосся на ніжках.

Буває, дивишся на людину і бачиш: їй підійде авангардна стрижка, зауважує Дюденко.  Але якщо вона - сіренька мишка, то не зможе носити таку зачіску. Буде себе незручно почувати. Перукар має "попасти" в характер клієнта.

Прочитати повністю поради і міркування В'ячеслава Дюденка можна у журналі "Країна" № 42

Зараз ви читаєте новину «Дівчатам низького зросту не пасує довге волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути