середа, 03 жовтня 2012 21:13

У кожної жінки мають бути червоні туфлі. Дизайнер Юлія Айсіна любить усе блискуче

  Юлія АЙСІНА,  34 роки, дизайнерка
Народилася в Києві в сім’ї військовослужбовця. Закінчила Європейський університет за фахом ”фінанси і кредит”. На економічній освіті наполягли батьки, щоб ”твердо стояла на ногах”. Працювала в банку, а вдома плела й шила. 2002 року відкрила ательє. має шоу-рум у столиці. Серед клієнтів є: донька покійного прем’єр-міністра Криму Василя Джарти, Ольга, співачка Олена Вінницька, телеведуча Світлана Вольнова. 
Розлучена. Від першого шлюбу з москвичем Ренатом має 11-річного сина Руслана. ”Ми розійшлися після семи років шлюбу. Всі думають, що він – олігарх, і завдяки йому я розкрутилася. Але жоден із моїх чоловіків ні копійки не вклав у мій бізнес. Перший узагалі не хотів працювати. Після народження сина я мусила розкладати соки в супермаркетах. Коли переїхала до Києва, позичила в мами 3 тисячі доларів і відкрила салон краси”.
Живе цивільним шлюбом із бізнесменом 31-річним Андрієм. Планує народити від нього дитину
Юлія АЙСІНА, 34 роки, дизайнерка Народилася в Києві в сім’ї військовослужбовця. Закінчила Європейський університет за фахом ”фінанси і кредит”. На економічній освіті наполягли батьки, щоб ”твердо стояла на ногах”. Працювала в банку, а вдома плела й шила. 2002 року відкрила ательє. має шоу-рум у столиці. Серед клієнтів є: донька покійного прем’єр-міністра Криму Василя Джарти, Ольга, співачка Олена Вінницька, телеведуча Світлана Вольнова. Розлучена. Від першого шлюбу з москвичем Ренатом має 11-річного сина Руслана. ”Ми розійшлися після семи років шлюбу. Всі думають, що він – олігарх, і завдяки йому я розкрутилася. Але жоден із моїх чоловіків ні копійки не вклав у мій бізнес. Перший узагалі не хотів працювати. Після народження сина я мусила розкладати соки в супермаркетах. Коли переїхала до Києва, позичила в мами 3 тисячі доларів і відкрила салон краси”. Живе цивільним шлюбом із бізнесменом 31-річним Андрієм. Планує народити від нього дитину

Туфлі. У мене не гірше взуття, ніж у Кристіана Лубутена (французький дизайнер-модельєр взуття. – "Країна"), тому ношу тільки своєї марки. На 12-сантиметрових підборах ходжу завжди. Якщо ноги втомлюються, взуваю балетки у блискучих камінчиках. Також безпрограшний варіант – червоне взуття на високих шпильках. Таке має бути в кожної жінки. Пасує до всього. Взуйте із джинсами й майкою – і всі оглядатимуться.

Сережки та перстень. Без аксесуарів не вийду навіть на вулицю. Вони надають пафосу будь-якому образу. Не шкодуйте грошей на хусточки, браслети, підвіски. Можна піти в Accessories і за 20 гривень купити браслет. Тільки ­одягніть не один, а багато. На шию намотайте шарфик і начепіть окуляри – бажано в тон взуття.

Брюки. Це – міжсезонні брюки власної марки, які одягаю досить часто. Сьогодні цілий день була в них на роботі. Пошиті зі штучної тканини – еластану. Зазвичай я шию з натуральних матеріалів. Але для щоденних речей, у яких ходимо на роботу та їздимо у відрядження, краще підходять штучні – щоб не зминалися.

Гіпюрова блузка. Ці блузки були хітом у мене і розійшлися на ура. Коштує 1200 доларів. Одягнула її, щоб мати вечірній вигляд.

Червона сумка Chanel. З мене вже сміються, бо я на всіх вечірках з цією сумочкою. Вона до всього пасує, я спеціально вожу її в машині на випадок вечірок і ресторанів. У ній поміщаються телефон, ключі від машини, пудрениця й помада. Цю сумочку подарувала одна з клієнток. Мені було незручно, і я віддячила їй сукнею за 2 тисячі доларів.

Хустка Louis Vuitton. Подарунок подружки на день народження. Всі друзі знають, що мій улюб­лений колір – червоний. Не пам'ятаю, коли отримувала подарунок іншого ­кольору.

Білизна французької марки Chantal Thomass. Пошита з тонкого мережива й прикрашена стразами. Я люблю і ношу все, що блищить.

Зараз ви читаєте новину «У кожної жінки мають бути червоні туфлі. Дизайнер Юлія Айсіна любить усе блискуче». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути