Ексклюзивы
среда, 03 октября 2012 21:13

У кожної жінки мають бути червоні туфлі. Дизайнер Юлія Айсіна любить усе блискуче

 

Туфлі. У мене не гірше взуття, ніж у Кристіана Лубутена (французький дизайнер-модельєр взуття. – "Країна"), тому ношу тільки своєї марки. На 12-сантиметрових підборах ходжу завжди. Якщо ноги втомлюються, взуваю балетки у блискучих камінчиках. Також безпрограшний варіант – червоне взуття на високих шпильках. Таке має бути в кожної жінки. Пасує до всього. Взуйте із джинсами й майкою – і всі оглядатимуться.

Сережки та перстень. Без аксесуарів не вийду навіть на вулицю. Вони надають пафосу будь-якому образу. Не шкодуйте грошей на хусточки, браслети, підвіски. Можна піти в Accessories і за 20 гривень купити браслет. Тільки ­одягніть не один, а багато. На шию намотайте шарфик і начепіть окуляри – бажано в тон взуття.

Брюки. Це – міжсезонні брюки власної марки, які одягаю досить часто. Сьогодні цілий день була в них на роботі. Пошиті зі штучної тканини – еластану. Зазвичай я шию з натуральних матеріалів. Але для щоденних речей, у яких ходимо на роботу та їздимо у відрядження, краще підходять штучні – щоб не зминалися.

Гіпюрова блузка. Ці блузки були хітом у мене і розійшлися на ура. Коштує 1200 доларів. Одягнула її, щоб мати вечірній вигляд.

Червона сумка Chanel. З мене вже сміються, бо я на всіх вечірках з цією сумочкою. Вона до всього пасує, я спеціально вожу її в машині на випадок вечірок і ресторанів. У ній поміщаються телефон, ключі від машини, пудрениця й помада. Цю сумочку подарувала одна з клієнток. Мені було незручно, і я віддячила їй сукнею за 2 тисячі доларів.

Хустка Louis Vuitton. Подарунок подружки на день народження. Всі друзі знають, що мій улюб­лений колір – червоний. Не пам'ятаю, коли отримувала подарунок іншого ­кольору.

Білизна французької марки Chantal Thomass. Пошита з тонкого мережива й прикрашена стразами. Я люблю і ношу все, що блищить.

Сейчас вы читаете новость «У кожної жінки мають бути червоні туфлі. Дизайнер Юлія Айсіна любить усе блискуче». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть