пʼятниця, 12 лютого 2010 17:52

У гардеробі Кільчицької з десяток суконь від Валентіно
7

Вікторія Лопатецька (праворуч), дружина екс-кандидата у президенти Сергія Тігіпка,  і видавець Ірина Турбаєвська перед показом фільму "Валентіно: Останній імператор"
Стиліст Сніжана Чивільдєєва читає журнал майже сліпому дизайнеру Сергієві Єрмакову. Він уперше прийшов на вечірку без окулярів
Модель Сніжана Онопко весь вечір провела сама
Гімнастка Катерина Серебрянська (у центрі) пліткує з подружками у холі Українського дому
Дизайнер Андре Тан нічого не пив і весь вечір робив жінкам компліменти

Закритий показ документального фільму "Валентіно: Останній імператор" відбувся у п"ятницю в столичному Українському домі. Картину про 77-річного італійського кутюр"є Валентіно Ґаравані зняв позаторік кореспондент журналу Vanity Fair Метт Тірнауер.

У зеленій сукні від Валентіно на вечірку з нагоди прем"єри прийшла тільки організаторка показу Ася Мхитирян, 24 роки. Вона очолює наглядову раду Українського будівельно-інвестиційного банку.

- Я маю пару вечірніх плать і соболину шубу, пошиті Валентіно. Раніше я могла на початку сезону поїхати до Мілана або Парижа, скупити новий гардероб, поносити, а потім увесь одяг роздати. Зараз це безглуздо. І часу немає.

41-річна заступник мера Ірена Кільчицька заходить у хутряній вушанці Hermes, кофті від Філіппа Плейна із черепом на всю спину, коротких шкіряних шортах і високих ботфортах. У руках сумочка Birkin.

- Коли я відпочиваю в Парижі, Римі чи Мілані, купую вечірні сукні Валентіно. У мене в гардеробі їх із десяток. На День Валентина лечу в Париж до свого бойфренда. Замовлю у Валентіно весільне плаття. Вінчатися ми будемо в одній із російських церков у Франції. Мій наречений - француз, батько мого сина Марка. Він успішний банкір і бізнесмен у сфері інвестицій та нерухомості. Ми обговорюємо всі умови шлюбного контракту, включаючи будь-які форс-мажорні обставини.

Модель Cніжана Онопко неодноразово брала участь у показах Валентіно, але на фільм прийшла у темно-синіх джинсах. На шиї - шарф із черепами. Торік їй приписували роман із президентом Федерації кінного спорту Олександром Онищенком - вони декілька разів з"являлися разом на вечірках.

- Писали, що ми побралися таємно й поїхали за кордон у весільну подорож. Це неправда. Ми планували розписатися у грудні, але перенесли весілля, бо я працювала у Нью-Йорку. Коли повернулася в Київ, ми розлучилися, бо не зійшлися характерами. Заміж за Олександра я не збираюся.

У джинсах від Chanel прийшла колишня гімнастка Катерина Серебрянська. Каже, мала багато справ, тому не встигла заїхати додому й одягнути сукню. Її чекали в супроводі соліста гурту "Танок на майдані Конго" Олега Михайлюти.

- Ми з Олегом розсталися ще півроку тому. Він досі на мене дується: коли дзвоню, не бере слухавку. Ми разом жили чотири роки. Спочатку проблем не було, а коли почали притиратися, багато сварилися. Я терпіла-терпіла, та коли все накопичилося, просто пішла від нього. Чула, що він почав зустрічатися з партнеркою по "Танцюю для тебе". У мене теж є бойфренд. Із В"ячеславом познайомилася в аеропорту.

Коли починається перегляд фільму, Ірена Кільчицька з охоронцем іде до виходу.

- У мене запланована ще одна вечірка. А потім треба їхати додому - із дітьми сидять чотири няньки.

Фільм триває годину. Показано кілька днів із життя дизайнера, його стосунки з партнером по бізнесу Джанкарло Джаметті. У стрічці також знялися модельєри Джорджіо Армані, Донателла Версаче, актори Джоан Коллінз, Майкл Кейн, Сара Джессіка Паркер, Клаудіа Шиффер, Ума Турман.

До кінця показу витримує півзали глядачів.

- Валентіно - дивний кутюрьє, - каже столичний дизайнер-початківець Марина Городецька, 30 років. - Він має стосунки із чоловіками, але шиє надзвичайно красивий одяг для жінок. Серед тканин виділяє шифон та тонкий натуральний шовк. Понад усе любить білий і червоний кольори. Білий уважає кольором "щастя", а червоний, казав, личить будь-якій жінці. Просто потрібно пам"ятати, що існує більш як 30 його різних відтінків.

Зараз ви читаєте новину «У гардеробі Кільчицької з десяток суконь від Валентіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути