пятница, 12 февраля 2010 17:52

У гардеробі Кільчицької з десяток суконь від Валентіно
7

Закритий показ документального фільму "Валентіно: Останній імператор" відбувся у п"ятницю в столичному Українському домі. Картину про 77-річного італійського кутюр"є Валентіно Ґаравані зняв позаторік кореспондент журналу Vanity Fair Метт Тірнауер.

У зеленій сукні від Валентіно на вечірку з нагоди прем"єри прийшла тільки організаторка показу Ася Мхитирян, 24 роки. Вона очолює наглядову раду Українського будівельно-інвестиційного банку.

- Я маю пару вечірніх плать і соболину шубу, пошиті Валентіно. Раніше я могла на початку сезону поїхати до Мілана або Парижа, скупити новий гардероб, поносити, а потім увесь одяг роздати. Зараз це безглуздо. І часу немає.

41-річна заступник мера Ірена Кільчицька заходить у хутряній вушанці Hermes, кофті від Філіппа Плейна із черепом на всю спину, коротких шкіряних шортах і високих ботфортах. У руках сумочка Birkin.

- Коли я відпочиваю в Парижі, Римі чи Мілані, купую вечірні сукні Валентіно. У мене в гардеробі їх із десяток. На День Валентина лечу в Париж до свого бойфренда. Замовлю у Валентіно весільне плаття. Вінчатися ми будемо в одній із російських церков у Франції. Мій наречений - француз, батько мого сина Марка. Він успішний банкір і бізнесмен у сфері інвестицій та нерухомості. Ми обговорюємо всі умови шлюбного контракту, включаючи будь-які форс-мажорні обставини.

Модель Cніжана Онопко неодноразово брала участь у показах Валентіно, але на фільм прийшла у темно-синіх джинсах. На шиї - шарф із черепами. Торік їй приписували роман із президентом Федерації кінного спорту Олександром Онищенком - вони декілька разів з"являлися разом на вечірках.

- Писали, що ми побралися таємно й поїхали за кордон у весільну подорож. Це неправда. Ми планували розписатися у грудні, але перенесли весілля, бо я працювала у Нью-Йорку. Коли повернулася в Київ, ми розлучилися, бо не зійшлися характерами. Заміж за Олександра я не збираюся.

У джинсах від Chanel прийшла колишня гімнастка Катерина Серебрянська. Каже, мала багато справ, тому не встигла заїхати додому й одягнути сукню. Її чекали в супроводі соліста гурту "Танок на майдані Конго" Олега Михайлюти.

- Ми з Олегом розсталися ще півроку тому. Він досі на мене дується: коли дзвоню, не бере слухавку. Ми разом жили чотири роки. Спочатку проблем не було, а коли почали притиратися, багато сварилися. Я терпіла-терпіла, та коли все накопичилося, просто пішла від нього. Чула, що він почав зустрічатися з партнеркою по "Танцюю для тебе". У мене теж є бойфренд. Із В"ячеславом познайомилася в аеропорту.

Коли починається перегляд фільму, Ірена Кільчицька з охоронцем іде до виходу.

- У мене запланована ще одна вечірка. А потім треба їхати додому - із дітьми сидять чотири няньки.

Фільм триває годину. Показано кілька днів із життя дизайнера, його стосунки з партнером по бізнесу Джанкарло Джаметті. У стрічці також знялися модельєри Джорджіо Армані, Донателла Версаче, актори Джоан Коллінз, Майкл Кейн, Сара Джессіка Паркер, Клаудіа Шиффер, Ума Турман.

До кінця показу витримує півзали глядачів.

- Валентіно - дивний кутюрьє, - каже столичний дизайнер-початківець Марина Городецька, 30 років. - Він має стосунки із чоловіками, але шиє надзвичайно красивий одяг для жінок. Серед тканин виділяє шифон та тонкий натуральний шовк. Понад усе любить білий і червоний кольори. Білий уважає кольором "щастя", а червоний, казав, личить будь-якій жінці. Просто потрібно пам"ятати, що існує більш як 30 його різних відтінків.

Сейчас вы читаете новость «У гардеробі Кільчицької з десяток суконь від Валентіно». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть