Ексклюзиви
четвер, 17 лютого 2011 14:43

"Дівчина прийшла у светрі й джинсах - не налаштована на флірт"

13 лютого у столичному кафе "Стіна" відбулася вечірка знайомств. Прийшли 20 хлопців та дівчат. Кожен заплатив по 300 грн. Сюди йдуть, щоб знайти пару, ділових партнерів і поговорити.

17. 40. До кафе заходить довгонога білявка. Сідає, обмінює вхідний квиток на склянку вишневого соку.

- Дівчата завжди пунктуальніші за чоловіків, - розповідає директор проекту Flirt parties 28 -річна Євгенія Фурманова. - Минулого разу четверо хлопців запізнилося на 1,5 години. Їх так ніхто і не вибрав - кому такі потрібні?

17.55. До дівчини за першим столиком підсідає 35-річний Юрій. Він працює системним адміністратором.

- Хто ви за гороскопом? - Юрій записує відповіді в анкеті. - Був двічі одружений. Переконався у тому, що гороскопи діють. Я - Риба, можу вжитися лише з Раками та Скорпіонами. До Близнюків у мене часто виникає фізичний потяг. Та в них надто мінливий характер.

18. 40. Всі учасники на місці. Ведуча ставить на підвіконня склянку з коктейлем, починає вечір.

- Дівчата сидять за своїми столиками, хлопці пересідатимуть від однієї до іншої за моєю командою. На одне спілкування маєте 7 хвилин. Наприкінці вечірки напишете три номери - тих, хто вам сподобався. Якщо симпатії будуть взаємні, отримаєте контакти одне одного.

19.00. До дівчини у сірому светрі підсідає чоловік років 30. Представляється Віталієм. За 7 хвилин ідуть танцювати. Віталій обіймає партнерку за талію, гладить по спині. Вона відсторонюється.

- Він їй точно не сподобався, - каже Євгенія. - Дівчина прийшла у светрі й джинсах - не налаштована на флірт, а хоче серйозних стосунків. От якби на ній була міні-спідниця чи вузьке плаття і туфлі на шпильках - інша річ. Якщо дівчина під час розмови з чоловіком торкається якихось частин свого тіла - хоче, щоб і він це робив. Про симпатію можна говорити, коли дівчина грає з сережками чи намистом, торкається обличчя, нахиляє голову до плеча, час від час оголює зап'ястя, поправляє спідницю, гладить бокал вина, облизує губи.

19.14. Чоловік у чорному костюмі сідає за п'ятий столик. 2 хв набирає СМС на мобільному телефоні. Його співрозмовниця повільно смокче сік через тонку трубочку.

- Сьогодні домовився з брокером подивитися квартиру, та зовсім про це забув, - вибачається. Розповідає, що працює маркетологом у солідній фірмі. - На такі вечірки приходжу часто. Шукаю тут ділових партнерів. Недавно познайомився з власницею страхової компанії. Тепер вона на вигідних умовах страхує мій автомобіль.

Дівчина запитує його про улюблені книжки.

- Частіше читаю книжки зі своєї спеціальності. Маю за правило читати п'ять на місяць.

- А я хочу знайти чоловіка, який би мені вечорами читав художню літературу. Як у романі Шлінка "Читець".

- Краще прочитати книжку, яка допоможе заробити більше грошей. З кожної беру якусь ідею. Наш шеф що два тижні розглядає ідеї співробітників. Платить за всі реалізовані. За останній місяць тільки на ідеях заробив 14 тисяч доларів.

19.50. Ведуча збирає в учасників анкети.

- У Пітері після таких вечірок учасники п'ють каву, а потім парами розходяться додому. Тут чоловік ніколи не проводжатиме жінку, яка йому сподобалася. Здається, вони бояться відповідальності. Знають про такі вечірки, але не наважуються прийти: "Краще піду в нічний клуб і там познайомлюся". Дівчата ж мають серйозні наміри. Чоловіки - лише 70 відсотків. Якось батько купив квитки своїм дітям. Сказав, що мріє одружити сина і видати заміж доньку. А одна жінка хотіла купити квиток для свого чоловіка: "Він мені уже набрид. Хочу, щоб знайшов собі іншу і відчепився від мене". Таким відмовляємо.

20.00. Четверо чоловіків сідають за один столик. Вони всі познайомилися на попередніх вечірках. Діляться враженнями.

- Тут усі добре заробляють, а я хочу таку, яка б сиділа вдома і няньчила дітей, - каже чоловік у чорному капелюсі.

- Мені сподобалася дівчина за дев'ятим столиком, - підхоплює сусід. - Але господиня з неї буде нікудишня. Вона 7 хвилин не могла знайти у сумці мобільний телефон. Уявляю, скільки часу їй знадобиться, щоб розшукати мої шкарпетки.

Зараз ви читаєте новину «"Дівчина прийшла у светрі й джинсах - не налаштована на флірт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути