середа, 19 жовтня 2011 14:36

Перед тим, як танцювати стриптиз, краще народити дитину

  Олена,  24 роки, стриптизерка.  Народилася в Хмельницькому.  З 2009-го виступає в столичному стрип-клубі під псевдонімом Ласковая. Отримує 8 тисяч гривень на місяць. Навчалася на хореографа в Київському національному університеті культури й мистецтв.  Має параметри тіла 90-62-93
Олена, 24 роки, стриптизерка. Народилася в Хмельницькому. З 2009-го виступає в столичному стрип-клубі під псевдонімом Ласковая. Отримує 8 тисяч гривень на місяць. Навчалася на хореографа в Київському національному університеті культури й мистецтв. Має параметри тіла 90-62-93

– Про роботу дізналася з реклами в метро. Обіцяли зарплату від 10 тисяч гривень, отримую – 8. Подруга сексом по телефону заробляє вдвічі менше. У деяких клубах стриптизерки й танцівниці мають тисячу баксів на тиждень. Звісно, сплять із клієнтами.

Танцювати навчилася за тиждень. Мала по два уроки на день. Спочатку вчили ходити, крутитися, потім – еротично знімати трусики й бюстгальтер. Змусили скинути 5 кілограмів. ­Місяць попрацювала і схудла так, що адмі­ністраторка просила поправитися ­назад.

Досі важу 50 кілограмів, хоч жру, як мужик. Після зміни о шостій ранку нас годують. Можу за раз з'їсти тарілку борщу з м'ясом, дві порції суші й ­півкурки­гриль.

Розмір грудей, талії та сідниць – не головне. Скільки клієнтів – стільки й смаків.

Працюю двічі на тиждень. Не виходжу на роботу, тільки коли місячні або температурю. Тоді тіло ослаблене. Можна злетіти з шеста й скрутити шию. Кажуть, торік одна стриптизерка так покалічилася, що її паралізувало.

Клуб зарплату не платить. Я ­забираю половину виручки з приват­танцю і 20 відсотків замовлення клієнта, з яким працюю. За один вихід маю в середньому 200 гривень чайових. Найчастіше дають 20 гривень, рідше сунуть у труси п'ятдесятки й сотні. Раз заробила тисячу баксів за ніч. Танцювала півгодини для японця­банкіра. Не лапав, тільки попросив посидіти на колінах.

Псевдонім Ласковая мені придумала ­адміністраторка.

Під час приватного танцю можна мацати волосся, голову, шию й груди. Заборонено торкатися сідниць та інтимного місця. Але коли сідаю чоловікові на ноги, він ­машинально хапає мене за задницю. Не ображаюся й охоронця не кличу. Моє завдання – навіть імпотента ­змусити захотіти сексу. Більшість просить потертися об них грудьми чи попою. Якщо чоловік дуже подобається, можу зімітувати позу "наїздниця". Сідаю на нього й труся через штани об його фалос. Від цього багато хто кінчають.

Наприкінці кожного танцю треба зняти труси. Якщо не роздягнешся догола – після зміни заплатиш штраф 100 гривень.

Перший раз соромилася знімати ліфчик. Із 3 хвилин танцю 2 просто крутилася на шесті. Потім підійшла до одного з клієнтів, усілась на коліна, випила його віскі, трохи захмеліла й за 10 секунд зняла із себе все. Для сміливості перед початком зміни більшість дівчат напиваються або курять траву. Це розслабляє.

Перед тим як танцювати стриптиз, краще народити дитину. ­Після шеста болить усе тіло. Від випивки сідають нирки й печінка, через тютюновий дим хрипне голос, швидко старіє шкіра. На шесті рік іде за три.

Найчастіше клієнти обзивають "шлюшкою", "сучкою", "зайкою", "королевою" і "бля..ю". Багато хто кажуть, що схожа на Настю Каменських. За таке ображаюся, бо я – краща за неї.

Не люблю росіян, вони вульгарні й скупі. Можуть шльопнути по сідницях, щипнути за ляжку, а від цього синяки остаються. Ніколи не пригощають і не дають чайових. Коли знімаю ліфчик, кидаю його в залу. Один пацан із Пітера зловив і віддавати не хотів. Вимагав за ліфчик танець, потім почав кричати, що дасть 100 доларів, якщо пересплю з ним. За 100 доларів я його навіть не поцілувала б. Був п'яний, охоронці розказували, що обригав весь туалет.

На роботу беруть дівчат до 25 ­років. У 30 вже мало хто танцює. Хоча в нас працює жінка, якій 38. Їй навіть 25 важко дати – дуже худа, класно вигинається. Обслуговує до 10 клієнтів за ніч. Має чотирьох дітей. Чоловік у неї таксує. Привозить і забирає з роботи.

У спілкуванні я проста, але чоловікам зі мною чогось важко. Нікому не кажу, чим заробляю. Якось мій хлопець Вадик із друзями прийшов до нас у клуб – святкували мальчішнік знайомого. Побачила його з­за куліс, просила адміністраторку поміняти мене змінами, але вона погрожувала звільнити. Я вибрала роботу. Хлопця можна й іншого знайти, а таку роботу втрачати не хочеться. Більше ми з Вадиком не зустрічалися. Видалив мене з друзів "ВКонтакте". Як почали зустрічатися, перед моїм домом написав на асфальті: "Ленчик, я тебя люб­лю". Потім закреслив і балончиком дописав: "Я ошибался". Проплакала ніч, а потім пішла на роботу й на зло йому переспала з охоронцем.

Моя сестра вчиться в Харкові на юриста, на третьому курсі. Щомісяця висилаю їй тисячу гривень. Хочу, щоб купувала красиві шмотки. Обіцяла, якщо знайде багатого чоловіка, мені віддячить – купить квартиру в Києві. Вона думає, що я працюю секретаркою.

Про мою роботу знає тільки мама. Вона не розмовляє зі мною два роки. Думає, що я – повія, але проституцією я не займаюся. За це можуть вигнати з роботи. Хоча в Києві є кілька клубів, де можна зняти не тільки стриптизерку чи танцівницю, а й будь­кого з персоналу – діджея, бармена чи ­адміністратора.

Секс після привату пропонували ­разів сто. Але в кабінках для танцю стоять камери. Охоронці бачать, що там відбувається. Двічі намагалися зґвалтувати п'яні клієнти. Охорона їх викидала з клубу.

Жінки теж сунуть мені гроші в ­труси. На сцені я їм подобаюся. В нашій тусовці кажуть: якщо сподобалася жінці, значить, ти – професіонал.

Є чотири види стриптизу: ­класичний, жорсткий, вуличний і ню. ­Початківці виконують класичний і вуличний.
Ню треба хоч півроку тренуватися. Жорсткий може станцювати будь­яка ­жінка. Для цього треба або дуже напитися, або посваритися з чоловіком.

Треба танцювати так, щоб тебе ­хотіли. Для цього раз на сезон міняю костюм. Можу купити дешеві трусики за 15 гривень на ринку й ліфчик – за 20. Головне, щоб застьожки легко відстібалися. Беру бюстгальтери, що розстібаються спереду. На сцені ефектне червоне й золотисте вбрання. Рожеве й бірюзове – вульгарне, чорне та біле нічим не здивує клієнта: таке носить або його дружина, або дівчина, або коханка. Чоботи для виступу можуть коштувати 2 тисячі гривень, туфлі на шпильках – тисячу­півтори.

Є дві популярні послуги – консумація й антистриптиз. Консумація – спілкування за столиком із відвідувачем. ­Дівчина отримує відсоток суми замовлення гостя, тому намагається змусити його замовити якомога більше напоїв і страв. Антистриптиз – еротичний танець, під час якого танцівниця одягається, а не роздягається.

На вихідні мене часто замовляють на виїзд: у бані, ресторани, на квартири – на дні народження, дівішніки, мальчішніки. Разів зо п'ять танцювала стриптиз на весіллях. У червні один мажор женився, мене його друзі попросили станцювати на весільному столі. Я мала здерти скатерку із салатами, грубо вискочити на стіл і видати вульгарний стриптиз. ­Наречена так злякалася, що їй "швидку" хотіли викликати. А жениху ніби сподобалося.

Можу переспати з чоловіком безплатно, якщо сподобається. Але за гроші – ніколи. Не розумію дівчат, які сплять за машини й шуби. Вибачте, але це вже проституція.

 

Зараз ви читаєте новину «Перед тим, як танцювати стриптиз, краще народити дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути