среда, 19 октября 2011 14:36

Перед тим, як танцювати стриптиз, краще народити дитину

 

– Про роботу дізналася з реклами в метро. Обіцяли зарплату від 10 тисяч гривень, отримую – 8. Подруга сексом по телефону заробляє вдвічі менше. У деяких клубах стриптизерки й танцівниці мають тисячу баксів на тиждень. Звісно, сплять із клієнтами.

Танцювати навчилася за тиждень. Мала по два уроки на день. Спочатку вчили ходити, крутитися, потім – еротично знімати трусики й бюстгальтер. Змусили скинути 5 кілограмів. ­Місяць попрацювала і схудла так, що адмі­ністраторка просила поправитися ­назад.

Досі важу 50 кілограмів, хоч жру, як мужик. Після зміни о шостій ранку нас годують. Можу за раз з'їсти тарілку борщу з м'ясом, дві порції суші й ­півкурки­гриль.

Розмір грудей, талії та сідниць – не головне. Скільки клієнтів – стільки й смаків.

Працюю двічі на тиждень. Не виходжу на роботу, тільки коли місячні або температурю. Тоді тіло ослаблене. Можна злетіти з шеста й скрутити шию. Кажуть, торік одна стриптизерка так покалічилася, що її паралізувало.

Клуб зарплату не платить. Я ­забираю половину виручки з приват­танцю і 20 відсотків замовлення клієнта, з яким працюю. За один вихід маю в середньому 200 гривень чайових. Найчастіше дають 20 гривень, рідше сунуть у труси п'ятдесятки й сотні. Раз заробила тисячу баксів за ніч. Танцювала півгодини для японця­банкіра. Не лапав, тільки попросив посидіти на колінах.

Псевдонім Ласковая мені придумала ­адміністраторка.

Під час приватного танцю можна мацати волосся, голову, шию й груди. Заборонено торкатися сідниць та інтимного місця. Але коли сідаю чоловікові на ноги, він ­машинально хапає мене за задницю. Не ображаюся й охоронця не кличу. Моє завдання – навіть імпотента ­змусити захотіти сексу. Більшість просить потертися об них грудьми чи попою. Якщо чоловік дуже подобається, можу зімітувати позу "наїздниця". Сідаю на нього й труся через штани об його фалос. Від цього багато хто кінчають.

Наприкінці кожного танцю треба зняти труси. Якщо не роздягнешся догола – після зміни заплатиш штраф 100 гривень.

Перший раз соромилася знімати ліфчик. Із 3 хвилин танцю 2 просто крутилася на шесті. Потім підійшла до одного з клієнтів, усілась на коліна, випила його віскі, трохи захмеліла й за 10 секунд зняла із себе все. Для сміливості перед початком зміни більшість дівчат напиваються або курять траву. Це розслабляє.

Перед тим як танцювати стриптиз, краще народити дитину. ­Після шеста болить усе тіло. Від випивки сідають нирки й печінка, через тютюновий дим хрипне голос, швидко старіє шкіра. На шесті рік іде за три.

Найчастіше клієнти обзивають "шлюшкою", "сучкою", "зайкою", "королевою" і "бля..ю". Багато хто кажуть, що схожа на Настю Каменських. За таке ображаюся, бо я – краща за неї.

Не люблю росіян, вони вульгарні й скупі. Можуть шльопнути по сідницях, щипнути за ляжку, а від цього синяки остаються. Ніколи не пригощають і не дають чайових. Коли знімаю ліфчик, кидаю його в залу. Один пацан із Пітера зловив і віддавати не хотів. Вимагав за ліфчик танець, потім почав кричати, що дасть 100 доларів, якщо пересплю з ним. За 100 доларів я його навіть не поцілувала б. Був п'яний, охоронці розказували, що обригав весь туалет.

На роботу беруть дівчат до 25 ­років. У 30 вже мало хто танцює. Хоча в нас працює жінка, якій 38. Їй навіть 25 важко дати – дуже худа, класно вигинається. Обслуговує до 10 клієнтів за ніч. Має чотирьох дітей. Чоловік у неї таксує. Привозить і забирає з роботи.

У спілкуванні я проста, але чоловікам зі мною чогось важко. Нікому не кажу, чим заробляю. Якось мій хлопець Вадик із друзями прийшов до нас у клуб – святкували мальчішнік знайомого. Побачила його з­за куліс, просила адміністраторку поміняти мене змінами, але вона погрожувала звільнити. Я вибрала роботу. Хлопця можна й іншого знайти, а таку роботу втрачати не хочеться. Більше ми з Вадиком не зустрічалися. Видалив мене з друзів "ВКонтакте". Як почали зустрічатися, перед моїм домом написав на асфальті: "Ленчик, я тебя люб­лю". Потім закреслив і балончиком дописав: "Я ошибался". Проплакала ніч, а потім пішла на роботу й на зло йому переспала з охоронцем.

Моя сестра вчиться в Харкові на юриста, на третьому курсі. Щомісяця висилаю їй тисячу гривень. Хочу, щоб купувала красиві шмотки. Обіцяла, якщо знайде багатого чоловіка, мені віддячить – купить квартиру в Києві. Вона думає, що я працюю секретаркою.

Про мою роботу знає тільки мама. Вона не розмовляє зі мною два роки. Думає, що я – повія, але проституцією я не займаюся. За це можуть вигнати з роботи. Хоча в Києві є кілька клубів, де можна зняти не тільки стриптизерку чи танцівницю, а й будь­кого з персоналу – діджея, бармена чи ­адміністратора.

Секс після привату пропонували ­разів сто. Але в кабінках для танцю стоять камери. Охоронці бачать, що там відбувається. Двічі намагалися зґвалтувати п'яні клієнти. Охорона їх викидала з клубу.

Жінки теж сунуть мені гроші в ­труси. На сцені я їм подобаюся. В нашій тусовці кажуть: якщо сподобалася жінці, значить, ти – професіонал.

Є чотири види стриптизу: ­класичний, жорсткий, вуличний і ню. ­Початківці виконують класичний і вуличний.
Ню треба хоч півроку тренуватися. Жорсткий може станцювати будь­яка ­жінка. Для цього треба або дуже напитися, або посваритися з чоловіком.

Треба танцювати так, щоб тебе ­хотіли. Для цього раз на сезон міняю костюм. Можу купити дешеві трусики за 15 гривень на ринку й ліфчик – за 20. Головне, щоб застьожки легко відстібалися. Беру бюстгальтери, що розстібаються спереду. На сцені ефектне червоне й золотисте вбрання. Рожеве й бірюзове – вульгарне, чорне та біле нічим не здивує клієнта: таке носить або його дружина, або дівчина, або коханка. Чоботи для виступу можуть коштувати 2 тисячі гривень, туфлі на шпильках – тисячу­півтори.

Є дві популярні послуги – консумація й антистриптиз. Консумація – спілкування за столиком із відвідувачем. ­Дівчина отримує відсоток суми замовлення гостя, тому намагається змусити його замовити якомога більше напоїв і страв. Антистриптиз – еротичний танець, під час якого танцівниця одягається, а не роздягається.

На вихідні мене часто замовляють на виїзд: у бані, ресторани, на квартири – на дні народження, дівішніки, мальчішніки. Разів зо п'ять танцювала стриптиз на весіллях. У червні один мажор женився, мене його друзі попросили станцювати на весільному столі. Я мала здерти скатерку із салатами, грубо вискочити на стіл і видати вульгарний стриптиз. ­Наречена так злякалася, що їй "швидку" хотіли викликати. А жениху ніби сподобалося.

Можу переспати з чоловіком безплатно, якщо сподобається. Але за гроші – ніколи. Не розумію дівчат, які сплять за машини й шуби. Вибачте, але це вже проституція.

 

Сейчас вы читаете новость «Перед тим, як танцювати стриптиз, краще народити дитину». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть