четвер, 24 червня 2021 09:34

Могла догнати сина, коли їхав на велосипеді. За молодшим не поспіваю по хаті

У Оксани СКУЛЬСЬКОЇ, 42 роки, із села Глинськ Здолбунівського району Рівненської області четверо дітей. Синів народила з різницею у 20 років:

– Ми з чоловіком Василем, як Ромео і Джульєтта. Зійшлися у школі й відтоді не розлучалися. Народили четверо дітей, між першим та останнім – різниця 20 років.

Син і онука разом ходять у садок

Сергія народила в 16 після випускного. Тоді толком не розуміла, що сталося. Ми почали жити в окремій хаті, то взагалі все те материнство було, як у тумані. За кілька років народилися Тетяна та Світлана. Думали з чоловіком на цьому ставити крапку. Та доля зробила мене матір'ю ще й у 36, а через пів року – бабою. Тепер син і онука ходять разом у садок.

Пізня вагітність була незапланова, але свідома. Молодшого сина Богдана виховувати легше. Менше беру до голови, а то з першими панікувала, навіть коли з'являлася пітничка. Зате тоді було більше здоров'я. Могла догнати сина, коли їхав на велосипеді. Тепер не завжди поспіваю за молодшим по хаті. Але ж маю пральну машину та підгузники, в молодості про це тільки мріяла. Все робила вручну, доглядати за дітьми було важко.

Випробувала на собі раннє та пізнє материнство. У фізичному плані обоє складні. Але морально легше впоратися в 36 років.

Зараз ви читаєте новину «Могла догнати сина, коли їхав на велосипеді. За молодшим не поспіваю по хаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути